2021-06-30_110254.jpg
Delucru.md a crescut și pentru că nu mai încape în „haină”, i-a fost creată una nouă – mai frumoasă, mai comodă și mai modernă. Ce a vrut să ți se spună? Că se schimbă interfața celui mai mare site de recrutare de pe piața noastră – delucru.md.

Cei șase ani de experiență cu platformele de recrutare au venit la pachet cu o idee înțeleaptă – să se modernizeze platforma, dar totodată să-și păstreze identitatea.

În toată perioada aceasta, platforma a reușit să înțeleagă exact de ce au nevoie persoanele care își caută un job, dar și angajatorii, care vor să „vâneze” cei mai potriviți candidați pentru compania în care activează. Astfel, s-a adaptat platforma delucru.md după necesitățile utilizatorilor, inclusiv și varianta mobilă.
Pe lângă designul atractiv, au fost implementate un șir de instrumente care fac site-ul mai user friendly. Folosindu-te de filtre, îți poți găsi mult mai repede un loc de muncă care să corespundă intereselor, specializării, aspirațiilor salariale etc. Acum, poți ajunge la jobul pe care ți-l dorești după rubrici, după numele companiilor, dar și după profesii.Pentru ca tu să aplici la job cu încredere, s-a pus accent pe aspectul vizual al profilului angajatorului. Vei putea găsi toate informațiile necesare despre acesta direct pe site, veridicitatea cărora e confirmată de către lucrătorii platformei, iar dacă ești angajator, află că deja poți adăuga fotografii, video-uri și beneficii cu care să atragi candidații potriviți.

Și profilul utilizatorilor a fost modificat. Acum, CV-urile candidaților, completate mai bine de 70 %, vor putea fi făcute publice pe site. Așadar, candidații cu CV-uri bune își cresc șansele de a ajunge la interviul mult așteptat cât mai rapid.

Pentru comoditate, platforma îți oferă posibilitatea de a descărca, de a-ți crea un CV direct pe site sau de a încărca unul deja existent. Mai mult decât atât, platforma este deschisă oricând pentru a te ajuta cu elaborarea unui CV, dacă simți nevoia.

Pe delucru.md vei găsi și informație utilă de nișă, indiferent că ești angajator sau candidat la un job: articole cu referire la piața muncii, la angajatorii de top, sugestii despre cum să-ți elaborezi un CV eficient, cum să te prezinți la un interviu de angajare sau cum să-ți negociezi salariul. De asemenea, vei găsi părerea experților (juriști, directori de resurse umane, directori de companii, angajatori de top) cu referire la diverse subiecte relevante.

Momentan, site-ul găzduiește peste 5600 de locuri de muncă și peste 1400 de profiluri ale angajatorilor în proces de recrutare. Cele mai multe locuri de munca sunt înregistrate în cadrul industriilor de retail, IT, Management, Finanțe și Bănci. Salariul maxim ajunge la 65.000 de lei (domeniul IT), iar salariile pentru joburile din vânzări – în jur de 20.000 lei.

delucru.md te așteaptă și îți urează să ajungi cât mai sus pe scara profesională!
Urmărește și paginile de pe rețelele sociale – Facebook, Grup Public, Intagram

Preluat de la: diez.md