diez-share-facebook.png
Rețeaua de socializare Instagram vine cu o nouă surpriză pentru utilizatorii săi. În curând, va permite acestora să descarce o copie a conţinutului pe care l-au încărcat pe platforma de partajare a fotografiilor.

Această opțiune vine pe fondul preocupărilor globale legate de confidenţialitatea informaţiilor utilizatorilor de reţele sociale şi de cantitatea de date pe care le păstrează companiile, scrie mediafax.ro.

Anterior, Facebook le-a permis utilizatorilor să-şi descarce fotografiile, mesajele, reclamele accesate şi un jurnal al întregii activităţi pe reţeaua de socializare începând din 2010. Instagram încă nu are o astfel de opţiune.

Noua opţiune ar putea fi lansată înainte de 25 mai şi va ajuta compania Instagram să respecte legile europene privind confidenţialitatea, care necesită portabilitatea datelor.

Instagram, are aproximativ 800 de milioane de utilizatori la nivel mondial, este un serviciu online şi o reţea socială care oferă utilizatorilor posibilitatea să încarce fotografii şi videouri, să le aplice filtre digitale şi să le distribuie pe o varietate de reţele sociale, cum ar fi Facebook, Twitter, Tumblr şi Flickr. Reţeaua de socializare Instagram a fost achiziţionată de compania Facebook în aprilie 2012, pentru aproximativ un miliard de dolari.

Preluat de la: diez.md