instagram-1_16_9_1633719765.jpg
Șeful Instagram-ului Adam Mosseri a oferit ieri, 29 decembrie, câteva informații despre schimbările care urmează a fi efectuate pentru platformă în anul 2022.

„Va trebui să regândim ceea ce este Instagram pentru că lumea se schimbă rapid și va trebui să ne schimbăm și noi odată cu ea”, a spus Mosseri.

Totodată, Mosseri a spus că Instagram va „consolida toate produsele video în jurul Reels și va continua să crească acest produs”.

Instagram a făcut câteva modificări în modul în care gestionează videoclipurile în ultimele luni. În octombrie, a distrus marca IGTV pentru a aduce videoclipuri de formă mai lungă în fluxul principal. Cu toate acestea, utilizatorii trebuie să acceseze Reels pentru a viziona videoclipul complet.

În ceea ce privește creatorii, Mosseri a spus că Instagram va introduce mai multe instrumente de monetizare pentru a-i ajuta să-și câștige existența. În plus, Mosseri a spus că Instagram se va concentra pe mesagerie (din moment ce este probabil principalul mod în care oamenii comunică online) și pe transparență în 2022.

Preluat de la: diez.md