Visual-Accelerator-4th-batch.jpeg
Programul pentru start-up-uri XY Accelerator anunță deschiderea înregistrărilor pentru cea de-a patra ediție. Desfășurarea programului va avea loc în perioada 10 martie-10 iunie 2022, timp în care vei obține resursele necesare pentru a-ți dezvolta și scala afacerea.


Acest program îți va oferi un set de beneficii pentru dezvoltarea afacerii:

# investiții în mărime de peste 10 000 $;
# acces la o rețea extinsă de persoane care gestionează cele mai de succes companii din Moldova;
# mentorat din partea a peste 20 de specialiști locali și internaționali;
# expertiză aprofundată în dezvoltarea afacerii;
# acces la o comunitate de persoane cu aceleași viziuni.

Pe lângă investiții financiare, sesiuni de mentorat, acces la o rețea extinsă de business, start-up-urile vor beneficia și de consultanță mai amplă din partea echipei de mentori interni, care este formată din Olga Melniciuc, Alexandru Lebedev și Traian Chivriga.

Programul este destinat antreprenorilor care sunt în căutare de investiții financiare și mentorat pentru dezvoltarea afacerilor proprii.

În cadrul primelor trei ediții ale programului, companiile Teleportravel, Floral Soul și KIDDO au obținut investiții financiare, mentorat din partea specialiștilor locali din diverse domenii și acces la sesiuni cu experți internaționali.

Fiecare companie selectată în program va primi investiții financiare în valoare de peste 10 000 USD din partea investitorilor privați din cadrul comunității BAM, precum și investitorilor internaționali pentru acoperirea costurilor salariale, de marketing și alte operațiuni, de mentorat și de consultanță pentru dezvoltarea afacerii.

Pentru a participa la cea de-a patra ediție a programului XY Accelerator, este necesar să completezi formularul de înregistrare.

După completarea formularului de înregistrare, vei fi contactat(ă) de către partenerii programului pentru a le oferi mai multe detalii despre compania pe care o dezvolți.

Înscrierile sunt deschise până în data de 20 februarie 2022.
Pentru a fi la curent cu toate actualizările despre program, accesează această pagină de Facebook.

Preluat de la: diez.md