TO66YCNJNJ.jpg
Sărbători precum Crăciunul sau Halloweenul pot afecta obiceiurile vizitatorilor Pornhub. Și de Valentine’s Day au fost înregistrate câteva statistici mai deosebite la diferite ore, atât ca prezență pe site dar și ca termeni de căutare.

Prezența vizitatorilor pe Pornhub a scăzut cu 17 % după ora 18:00 de Valentine’s Day, iar cea mai joasă rată s-a înregistrat la ora 21:00. Situația s-a stabilizat pe la miezul nopții. Poate că până atunci oamenii își găsiseră dragostea pe care o căutaseră câteva ore mai devreme, presupun administratorii site-ului.

pornhub-insights-valentines-day-traffic-us

Dacă e să analizăm statisticile în funcție de gen, atunci prezența femeilor scade cu 22 % la ora 21:00, pe când cea a bărbaților cu 16 %.

pornhub-insights-valentines-day-gender-traffic

Dacă vorbim de vârstă, prezența oamenilor sub 34 de ani scade cu 19 % în seara de Valentine’s. Grupul 18-24 își atinge ora de vârf în ceea ce privește lipsa de pe site la ora 23:00, pe când grupul 25-34 – o oră mai devreme, la ora 22:00. Cei între 35 și 44 au o ușoară creștere în jurul orei 18:00, însă începând cu ora 20:00 – o descreștere de 15 % ce se menține până la ora 22:00.

pornhub-insights-valentines-day-age-traffic

Prezența pe site în Statele Unite ale Americii:

pornhub-insights-valentines-day-state-traffic

Și căutările au un anumit specific, cu 1093 % mai mulți vizitatori decât în zilele obișnuite caută pe site termenul „Valentine”.

pornhub-insights-valentines-day-search-timeline

Și alți termeni devin foarte populari în această zi. Căutările ce conțin „love” cresc cu 269 %.

pornhub-insights-valentines-day-gender-searches

Preluat de la: Diez.md