melissa-askew-tSlvoSZK77c-unsplash-e1719753136119.jpg

În fiecare zi, în toată țara se desfășoară o multitudine de evenimente interesante la care poți participa. Mai jos îți prezentăm câteva dintre cele programate pentru perioada 1-7 iulie.

Pe 3 iulie, de la ora 15.00 până în zori, Arena Chișinău va vibra de energie și voie bună. Universitatea Tehnică a Moldovei te invită la un concert electrizant dedicat absolvenților promoției 2024. Te așteaptă o seară magică, plină de muzică de calitate, ritmuri incendiare și distracție fără limite.

Pe scenă vor urca: Delia, Magnat & Feoctist, Magic Flowers.

Aici găsiți mai multe detalii despre eveniment.

Festivalul „Nopțile Pianistice din Moldova – Marea Neagră”, eveniment cultural major al Alianței Franceze din Moldova, revine cu cea de-a 22-a ediție.

Evenimentul se va desfășura la Palatul Republicii, începând cu ora 19.00. În program vor fi: Emmanuel Chabrier, Bohuslav Martinu, Livia Știrbu-Socolov și Vitalie Gavrouc, Serghei Rahmaninov, Nicolas Bourdoncle, Orchestra Simfonică a Filarmonicii Naționale „Serghei Lunchevici”.

Aici găsiți mai multe detalii.

Muzica ne unește, ne alină sufletele și ne oferă acea stare de armonie de care avem cu toții nevoie. Din acest motiv, pe 6 iulie sunteți invitați la cea de-a șasea ediție a celui mai mare concert de muzică simfonică din țară – „O seară în parc”.

Pe scenă vor urca: Eugen Doga, Monica Anghel, Paula Seling, Mariana Bulicanu, Bogdan Mihai, Alin Stoica, Iana Novac, Natalia Barbu, Cătălin Josan, Dumitru Mâțu, Cristina Scarlat, Lilia Istrati. Soliștii vor fi acompaniați de Orchestra Extinsă a Teatrului Național de Operă și Balet, dirijor – Dumitru Cârciumaru.

Concertul va avea loc la Teatrul Verde, începând cu ora 19.30. Aici găsiți mai multe detalii.

Chopin sună foarte bine la Sala cu Orgă, în filarmonici, dar oare cum sună lângă Nistru? Pe 6 iulie, la ora 19.00, organizatorii concertului „Chopin la Nistru” vă invită la Villa Drago. Mai departe de oraș și de agitație, mai aproape de râu, copaci și greieri.

Aici găsiți mai multe detalii despre eveniment.

Pe 6 iulie, Castel Mimi Wine Resort vă invită să trăiți o poveste la „Noaptea Sânzienelor”. Veți avea ocazia să explorați farmecul beciurilor Castel Mimi, să împletiți coronițe din flori de levănțică, să ghiciți în ceară, să savurați delicii culinare la Open Air Kitchen, să dansați grațios dansul ielelor și să vă creați amintiri unice pe ritmurile DUNAFF BAND și CATHARSIS.

Evenimentul se va desfășura începând cu ora 17.00, iar aici găsiți mai multe detalii.

Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai actuale evenimente din Chișinău, dar și din țară, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Preluat de la: diez.md