thumbs_b_c_ac32921c2b63dbd9e61aad5e7ee4d458.jpg
Spania şi-a închis parlamentul şi a interzis zborurile din Italia, în condiţiile în care ţara a înregistrat o creştere a numărului de cazuri de coronavirus confirmate, informează agerpres.ro.

Spania este ultima ţară europeană care a interzis toate zborurile directe din Italia, până pe 25 martie, pentru a opri răspândirea noului tip de coronavirus pe continent.

Spania a înregistrat o creştere accentuată a numărului de noi infecţii, până la 1 600, mai multe cu 400 comparativ cu o zi înainte, a informat Ministerul Sănătăţii din această ţară. Până acum, pe teritoriul spaniol au fost înregistrate 35 de decese din cauza virusului.

Madrid, anumite regiuni din Țara Bascilor și regiunea vitivinicolă din La Rioja au devenit puncte fierbinți din cauza răspândirii virusului COVID-19. Începând de azi, toate școlile publice și universitățile își vor închide ușile în acele regiuni. De asemenea, sunt interzise adunările publice de peste 1 000 de oameni.

Rafturile din supermarketurile din Madrid au devenit pustii, deoarece cetățenii se pregătesc pentru închiderea acestora. Asociația spaniolă a comercianților a declarat că rețelele de magazine au o ofertă suficientă pentru a face față crizei create.


Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai populare și actuale știri de pe #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Preluat de la: diez.md