palas-mall-01.jpg
Între datele de 15 ianuarie şi 15 aprilie din fiecare an, comercianţii care au notificat autorităţile pot să-şi lichideze stocurile cu articole specifice sezonului rece. Unii comercianţi au anunţat reduceri de până la 70% pentru întreaga luna ianuarie, iar alţii susţin că oferă discount-uri până la sfârşitul lunii februarie.

Fie că sunt lichidări de stocuri sau colecții din anul 2016, prețurile au fost reduse cu până la 50% la produse precum haine, încălțăminte, electrocasnice mici și mari, telefoane smart, televizoare și chiar mobila și articole pentru casă și grădină. Cele mai bune reduceri se găsesc în promoțiile la haine și încălțăminte pentru femei, bărbați și copii.

Dacă planificați să mergeți în România la cumpărături puteți să optați pentru Palas Mall, acolo unde magazinele brandurilor preferate îi întâmpină pe clienți cu promoții de până la 70%. Piese vestimentare la promoții de până la 50% îi aşteaptă pe iubitorii de fashion în magazinele H&M, Colin`s, Zara și Levi`s, iar de până la 60% la Lee Cooper. Lista reducerilor poate fi consultată AICI.

AFI Cotroceni a început campania de reduceri pe data de 10 ianuarie, însă câţiva comercianţi din mall au demarat reducerile chiar din 1 ianuarie. În această perioadă, Sephora aplică discounturi de până la 70% la o gamă de produse cosmetice şi de îngrijire personală. În campania de reduceri din AFI Cotroceni sunt implicate majoritatea magazinelor, printre care Massimo Dutti, Karen Millen, Stefanel, Guess, Vans, Folli Follie, Seroussi, Louis Purple, Ecco, Il Passo sau Fossil, menționează digi24.ro.

Comercianţii din mallul Promenada, aplică reduceri de până la 70%.  Astfel, magazinele de îmbrăcăminte şi încălţămine din Promenada precum Enzo Bertini, Hervis, H&M, BSB , Stefanel sau Zara au reduceri între 30-55%.

Preluat de la: Diez.md