af.jpg
În primul magazin online al brandurilor din Moldova, pe lângă haine, încălțăminte și genți, vor apărea, începând cu ziua de luni, și țolișoare colorate. Anunțul a fost făcut de Nata Albot pe pagina sa de Facebook.

„Am o veste minunată pentru cei care preferă cumpărăturile responsabile. Recent am legat o colaborare cu mai multe GAL-ri din țară. Este vorba de Grupuri de Acțiune Locală din mai multe sate ale Moldovei. Membrii acestora sunt oameni simpli, care confecționează ceva cu mâinile lor: ii, covorașe, fețe de masă, tobe, etc.

Atât de mult mă bucur că roadele muncii lor pot avea acum o platformă de vânzare online și îi scutește de atâtea griji legate de distribuția mărfurilor.

De luni, pe www.fromtheheart.shop căutați aceste țolișoare. Sunt unice, irepetabile, de 1,2 m dar și de 3 m. Iar prețul celui mai scump țolișor este în jur de 800 lei. Le livrăm oriunde în lume. Cumpărându-le, susțineți familii de moldoveni, oameni simpli, de la țară, muncitori și foarte dedicați.

Meșteșugărit bazat pe reciclare de haine uzate. Ce poate fi mai frumos și deștept?”, a menționat Nata.

tol

Primul magazin online al brandurilor din Moldova a fost lansat în luna noiembrie 2018 de familia Albot. Este un site unde puteți comanda lucruri de la branduri autohtone, indiferent în ce colț al lumii sunteți.

Preluat de la: diez.md