facebook_forum.png
La sfârșitul lunii septembrie, în premieră pentru Republica Moldova va fi lasată o emisiune televizată, produsă și difuzată exclusiv în mediu on-line, cu denumirea Facebook Forum.

Misiunea Facebook Forum este de a oferi un spațiu de discuție deschis, transparent și independent. Un pod de legătură dintre actorii vieții sociale, economice, administrative și politice din Republica Moldova, pe de o parte, și utilizatorii mediului on-line, experți, bloggeri, jurnaliști, influenceri și simpli cetățeni, de cealaltă parte. Vor fi adunate într-un singur loc întrebările care îi macină pe utilizatorii Facebook din Moldova, care ulterior vor fi discutate cu politicieni, funcționari, economiști, oameni de afaceri, reprezentanți ai societății civile, etc.

Facebook Forum este, în esență, un talk-show televizat, difuzat în emisie directă pe pagina de Facebook a platformei, dar și în direct pe rețeaua Privesc.eu. Talk-show-ul va fi filmat cu camere video profesioniste, regizat și produs, cu sport tehnic video și sonor, de o echipă profesionistă.

Subiectul și invitații Facebook Forum vor fi anunțați, din timp, cu câteva zile înaintea evenimentului. În perioada de pregătire, urmează acumularea on-line a întrebărilor, care ulterior sunt sistematizate și transmise moderatorului. De asemenea, alte câteva întrebări vor fi preluate, în regim live, de la utilizatorii care privesc on-line evenimentul.

Cine vor fi invitații? 

Invitații Facebook Forum sunt actorii vieții sociale, economice, administrative și politice din Republica Moldova. Politicieni și oameni de artă, economiști, șefi de instituții publice și reprezentanți ai societății civile – oameni care au un mesaj de transmis publicului larg.

***

Facebook Forum este o platformă de comunicare online, din Republica Moldova, creată și administrată de compania de comunicare Parsec. Pentru a fi la curent cu toate noutățile Facebook Forum, vă invităm să apreciați pagina Facebook Forum.

 

 

Preluat de la: diez.md