MC029883.jpg

În Republica Moldova urmează să aibă loc prima conferință dedicată importanței protecției drepturilor de autor și a industriei creative în contextul dezvoltării economiei naționale. Dacă ești creator, artist, free-lancer sau ai deja o agenție/un studio, atunci acest eveniment este pentru tine. Cu această ocazie vor fi abordate subiecte precum respectarea drepturilor de autor sau lupta împotriva pirateriei și a inteligenței artificiale.

Conferința este dedicată oamenilor de creație, fondatorilor de agenții/afaceri creative, creatorilor-freelanceri, juriștilor și tuturor persoanelor interesate de subiectul proprietății intelectuale în Republica Moldova. Organizatorii își propun să adune artiștii, juriștii și reprezentanții instituțiilor de decizie din țară și de peste hotare, pentru a asigura implementarea cât mai rapidă a practicilor mondiale avansate în domeniul proprietății intelectuale.

În cadrul evenimentului vor participa speakeri din cinci țări. De asemenea, pentru prima dată, la conferință va fi prezent și un reprezentant al bordului de conducere al Organizației Mondiale a Proprietății Intelectuale.

Conferința se va desfășura marți, 26 martie, cu începere de la ora 9.30. Gazda evenimentului este centrul Mediacor, situat pe strada Alexei Mateevici 60 din Chișinău. Participarea este gratuită, cu înregistrare prealabilă. Formularul pentru înregistrare poate fi accesat aici.

Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai actuale evenimente din Chișinău, dar și din țară, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Preluat de la: diez.md