Thumbnails_Mircea-Pavlov_Video.jpg
Meseria de influencer nu este una atât de ușoară pe cât pare, iar pentru a rămâne autentic pe online, dar și pentru a-și menține audiența înaltă, creatorii de conținut învață mereu lucruri noi. Totuși, locurile de unde aceștia pot lua deprinderi noi nu sunt atât de multe, iar în Moldova până acum nu existau evenimente la care influencerii ar participa și de unde ar lua cunoștințe noi.

În luna septembrie, însă, startup-ul Influence.md va organiza un asemenea eveniment, la care nume mari din industria de influence marketing vor oferi sfaturi utile și exemple care pot fi urmate de creatorii locali. Despre asta a povestit Mircea Pavlov, specialist în Marketing la Granat și Influence.md, în cea mai nouă ediție a podcastului “Mai Departe” cu Artur Gurău.

Mircea a povestit pe larg despre subiectele care vor fi abordate la Influence.md Conference, cine vor fi speakerii și invitații speciali ai primei ediții a conferinței, dar și de ce merită neapărat să-ți iei bilet la un asemenea eveniment.

Podcastul „Mai Departe” este disponibil atât în versiune VIDEO pe YouTube, cât și în variantă AUDIO pe Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts, Amazon Music, Audible dar și pe alte platforme de audio streaming.

Preluat de la: diez.md