shutterstock_2304305251-scaled.jpg

Sunt ultimele zile cu Venus in Varsator si Mercur in Pesti, motiv pentru care relatiile noastre se vor dezvolta armonios.

Horoscopul dragostei 4 – 10 martie 2024 anunta o perioada in general linistita. Singura conjunctie este intre Mercur si Neptun in zodia Pesti, chiar de ziua femeii pe 8 martie, aducand relaxare si o intuitie puternica.

Finalul saptamanii ne va incuraja sa fim mai atente la conversatiile cu partenerii de viata, din prisma mutarii lui Mercur in Berbec si a Lunii Noi care are loc in zodia Pesti.

Verifica previziunile astrologice din horoscopul dragostei atat la zodia ta, cat si la ascendent, pentru a afla ce aduce perioada 4 – 10 martie 2024.y

Prima saptamana de primavara aduce multe schimbari, mai ales in modul in care actionezi. Mutarea lui Mercur din Pesti in semnul tau te va ajuta sa devii mai rationala si sa te gandesti de doua ori inainte de a face sau a spune ceva. Acesta e un mare avantaj in relatia ta de cuplu, unde cumpatarea va aduce intelegere cu partenerul. Este un moment bun sa va conectati prin activitati de cuplu, precum plimbarile in aer liber sau cinele romantice pe care le-ai amanat in ultimele luni.

Daca esti singura, finalul saptamanii vine cu o veste buna in plan amoros. Citește AICI continuarea: Horoscopul dragostei pentru săptămâna viitoare, 4-10 martie 2024. Previziuni pentru TOATE zodiile

sursa foto: Shutterstock

Preluat de la: csid.ro