1528976744989.jpg

Vara va fi bogată în evenimente foarte frumoase şi pline de culoare pentru 3 dintre cele mai norocoase zodii. Apar persoane importante în viaţa lor, cariera cunoaşte un progres impresionant, iar planul financiar se îmbunătăţeşte semnificativ.

Taur

Veţi fi în centrul atenţiei, strălucind ca un star de cinema. Veţi fi înconjuraţi de atenţie şi dragoste. Energia din jurul vostru vă este extrem de benefică, ajutându-vă să ajungeţi exact unde vă doriţi. Vara va fi plină de evenimente foarte frumoase şi pline de culoare. Planul sentimental începe şi el să cunoască îmbunătăţiri importante. Micile probleme de cuplu vor fi rezolvate cu uşurinţă. Dacă sunteţi singuri, atunci pregătiţi-vă pentru o poveste de dragoste de invidiat, scrie youtrtango.com citat de Adevărul.

Rac

Viaţa socială va fi plină de evenimente interesante şi divertisment în această vară. În plus, situaţia financiară va începe să se schimbe în bine. Cariera va cunoaşte o ascensiune impresionantă şi veţi întâlni persoane importante care vă ajută să evoluaţi profesional. Veţi cunoaşte succesul, iar numele vostru va deveni cunoscut şi respectat. Veţi fi foarte productivi şi mulţumiţi de sine, această perioadă devenind una din cele mai importante din viaţa voastră.

Capricorn

Vara aduce o furtună de fericire şi distracţie. Chiar vă puteţi simţi vinovaţi de faptul că nu vă concentraţi pe carieră, va fi o perioadă extrem de benefică în care să vă umpleţi sufletul cu amintiri frumoase. Chiar dacă puneţi planul profesional pe locul doi, următoarele săptămâni vă vor găsi într-o stare mult mai productivă. Veţi atrage proiecte importante, beneficiind de sprijinul superiorilor pentru a le duce la îndeplinire cu succes. Datorită farmecului şi energiei pozitive care vă caracterizează, atrageţi oameni importanţi care vă transmit idei interesante de investiţii noi.

Preluat de la: zugo.md