pixel.png

Nu mai este niciun secret. Pandemia de coronavirus ne-a schimbat complet viaţa şi, fiind o perioadă dificilă pentru noi toţi, am făcut cunoştinţă cu anxietatea, cu depresia şi chiar stările de iritabilitate. Hilary Duff ne vinde un pont, ideal în special pentru îngrijirea feţei. Vedeta în vârstă de 32 de ani, cunoscută pentru rolul său din filmul Lizzie McGuire, mărturiseşte că foloseşte un ulei natural care o ajută să scape de stările provocate de izolarea la domiciliu.

Hilary Duff se află în izolare alături de soţul ei, Matthew Koma şi cei doi copii, Luna şi Banks, iar între home-schooling şi îngrijorările în contextul pandemiei de COVID-19, cu siguranţă s-a acumulat un nivel crescut de stres.

Actriţa a postat pe contul ei de Instagram un produs de aromaterapie care o ajută să se menţină pe linia de plutire şi să depăşească cu bine această perioadă. Este vorba de un tratament cu ulei aromatic care conţine un amestec de uleiuri esenţiale. Plante precum iasomie, muşcată şi chiparos o ajută la obţinerea ”unei stări de spirit pozitive şi eliminarea sentimentelor de frustrare şi negativism”.

<!–

Formul de quiz

–>

Modul de folosire este cât se poate de simplu. Se aplică tratamentul cu ulei, care din fericire este potrivit chiar şi tipului de ten sensibil pentru că nu provoacă iritaţii, pe zone precum încheietură, gât şi se inspiră adânc amestecul de mirosuri. Un alt mod prin care mai poate fi folosit este aplicarea uleiului în palme, încălzirea lui în palme şi presarea palmelor asupra feţei, timp în care respiri adânc între cinci şi opt ori.

Pentru că prezentul ne împinge către stres şi anxietate, ceva obişnuit pentru vremurile pe care le trăim, fiecare dintre noi caută modalităţi prin care să se relaxe şi să rămână pozitiv. Din fericire, tratamentul utilizat de actriţa Hilary Duff poate fi introdus în rutina zilnică de îngrijire.

Preluat de la: csid.ro