main22222.jpeg
HBO Max, platforma de streaming a gigantului american WarnerMedia, a fost lansată în această toamnă în şase ţări din Europa, urmând ca în 2022 să fie lansată pe ale 14 pieţe, printre care se numără şi Republica Moldova. HBO Max va apărea în Slovacia începând cu 22 februarie. Astfel, data de lansarea a platformei de streaming în Republica Moldova urmează să fie aceeași ca și în Slovacia.

În 2021, serviciul de streaming HBO Max a fost lansat în Norvegia, Suedia, Finlanda, Danemarca, Spania şi Andorra. În 2022, va fi lansat în alte 14 ţări (Bosnia și Herţegovina, Bulgaria, Croaţia, Cehia, Ungaria, Republica Moldova, Muntenegru, Macedonia de Nord, Polonia, Portugalia, România, Serbia, Slovacia şi Slovenia).

Prețurile lunare vor varia în funcție de locul în care locuiți, dar pentru noii abonați ar urma să fie în jur de 4,5 euro pe lună.

Iată lista de prețuri lunare pentru primele șase țări din Europa unde a fost lansată platforma de streaming:
# Andorra și Spania – 8,99 €;
# Danemarca – 79 KR;
# Suedia și Norvegia – 89 KR.

Reducerile sunt disponibile pentru abonații care optează pentru un abonament anual, în care plătiți timp de opt luni în avans pentru un abonament de un an.

La finele lunii iunie, anul curent, HBO Max, care a ajuns la 39 de ţări din America Latină şi Caraibe, precum şi lanţul de cablu HBO aveau 67,5 milioane de abonaţi la nivel mondial.

Această platformă de streaming deţinută de gigantul american al telecomunicaţiilor AT&T a fost lansată iniţial în luna mai 2020 în SUA, după ce rivalii săi Apple şi Disney şi-au lansat propriile lor platforme încă de la finele lui 2019, fără a mai vorbi de Netflix, Amazon sau Hulu, care sunt prezente de mai mulţi ani pe acest segment

Preluat de la: diez.md