halleberry_1715714705_3367981520269267159_3055695434.jpg

Subiectul menopauză pare unul sensibil chiar și în SUA. Halle Berry aduce în lumină câteva chestiuni extrem de importante și se alătură altor femei celebre care vorbesc despre acest subiect încă delicat.

Actrița, care și-a asumat misiunea de a destigmatiza menopauza și de a face oamenii să vorbească despre asta, a postat trei videoclipuri de impact pe contul ei de Instagram, care au strâns rapid peste un milion de vizualizări și mii de comentarii, multe exprimând șoc și neîncredere față de ceea ce au auzit.

 

 

O postare distribuită de Halle Berry (@halleberry)

Halle Berry a avut chiar și o discuție sinceră cu senatorul american Cory Booker: ”Menopauză… Hai să vorbim despre asta! 9 din 10 femei nu au fost niciodată educate în legătură cu menopauza. De aceea, eu și @corybooker realizăm importanța acestor discuții”, a menționat Halle.

Actrița a punctat că acest subiect este stigmatizat și a spus că vrea să-l destigmatizeze, după ce a remarcat că multe femei trec prin menopauză singure și fără un grup de sprijin, ”pentru că pur și simplu nu se vorbește despre asta”.

” Sunt cea mai bună versiune a mea acum că am ajuns la 56 de ani. În sfârșit, realizez că ceea ce am de spus este valoros, chiar dacă nimeni altcineva nu este de acord”, a mai subliniat Berry.

Și totuși, menopauza este mai mult decât doar o problemă de sănătate a femeilor. Ea trebuie discutată, analizată și cât mai multe doamne trebuie să știe la ce să se aștepte și cum să o gestioneze, fără a trece prin experiențe marcante.

Și în România există numeroase persoane publice care au început să vorbească liber despre manifestările și pregătirea pentru menopauză. Dana Săvuică este una dintre vedetele care ne-a oferit un interviu în această direcție. Interviul realizat în exclusivitate, AICI.

FOTO: Instagram @halleberry

Preluat de la: csid.ro