google-news.jpg
Google aduce serviciul Google Search în era reţelelor de socializare, incluzând buton Share prin care să răspunde întrebărilor şi solicitărilor pentru informaţii primite din partea prietenilor trimiţând acestora link-ul relevant găsit la căutarea pe Google, scrie playtech.ro.

Până acum, utilizatorii Google Search nu aveau la dispoziţie o modalitate directă pentru a da mai departe link-ul unei pagini găsită la căutare, soluţia fiind preluarea manuală a adresei URL în aplicaţia preferată de mesagerie instant folosind comenzi copy/paste. Alternativa mai comodă era să comunicăm celeilalte persoane expresia de căutare pe Google. Dar cum listele Google Search sunt personalizate pentru fiecare utilizator în parte, erau şanse mari ca link-ul găsit să nu apară la cealaltă persoană, generând confuzie.

Prezent deja în ultima versiune beta a aplicaţiei Google pentru Android, butonul Share permite selectarea dintr-o listă a aplicaţiei prin care vrem să dăm mai departe informaţia relevantă, luând forma unui link însoţit de o descriere a paginii respective, aşa cum apare aceasta în listele Google Search.

Servind ca o modalitate de a da răspunsuri rapide la întrebări mai mult sau mai puţin banale, butonul Share va apărea pentru toţi utilizatorii Google Search în cursul săptămânilor următoare.

Preluat de la: diez.md