Mariajul lui Gisele Bündchen şi Tom Brady a trecut prin multe încercări, ca oricare altă relaţie. Invitat în emisiunea SiriusXM, Brady a vorbit foarte sincer despre mariajul cu supermodelul brazilian şi a dezvăluit că soţia lui ”nu a fost satisfăcută” de relaţia lor în urmă cu doi ani.

”În urmă cu câţiva ani, simţea că nu fac parte din familie”, a mărturisit vedeta. ”Simţea că aş juca fotbal tot sezonul şi nu m-aş mai ocupa de casă, iar când sezonul s-a încheiat, eu  m-am întors la activităţile mele şi la antrenamentele mele, iar ea îmi spunea ”Când vei începe să faci şi ceva pentru casă? Când te vei duce să iei copiii de la şcoală?”, îşi aminteşte sportivul.

Tom Brady a recunoscut că momentul în care a realizat că greşteşte faţă de soţia lui şi că trebuie să se schimbe în momentul în care Gisele i-a spus ”şi eu am visuri şi obiective de atins”.  Mai apoi, soţul modelului brazilian a decis că este momentul să facă o schimbare în viaţa lui, fiind mult mai organizat în privinţa carierei sale şi reuşind astfel să aibă grijă de familia lui.

<!–

Formul de quiz

–>

”În privinţa familiei mele situaţia nu era grozavă. Gisele nu era deloc mulţumită de mariajul nostru, aşa că a trebuit să schimb asta”, a declarat Tom Brady.

Jucătorul a menţionat de altfel că această schimbare nu a fost deloc uşoară, iar cuplul a avut nevoie de consiliere din partea specialiştilor. Momentul care l-a făcut să realizeze ce se întâmplă de fapt în relaţie a fost când modelul brazilian i-a scris o scrisoare prin care-i descria ce simte ea pentru acest mariaj.

”Mi-a scris o scrisoare, una destul de dură, pe care încă o am şi o citesc. Este o scrisoare scrisă din inimă, prin care-mi explică unde mă aflu în acest mariaj şi este un reminder foarte bun pentru mine că lucrurile se schimbă şi evoluează. Ce s-a întâmplat şi ce a funcţionat pentru noi în urmă cu 10 ani nu va funcţiona la nesfârşit pentru că noi creştem diferit”, a explicat fotbalistul.

Tom Brady a mărturisit că pentru a-şi rezolva problemele, cei doi au găsit un echilibru.

”Scopul unei relaţii este ca aceasta să meargă pentru ambii parteneri. Amândoi trebuie să se schimbe, altfel nu este nimic sustenabil”, a explicat vedeta.

Preluat de la: csid.ro