pixel.png

Gigi Hadid va deveni mămică pentru prima oară. Supermodelul a confirmat zvonurile apărute în urmă cu o săptămână, când pe Internet circula vestea că ea şi iubitul ei, cântăreţul Zayn Malik, vor deveni părinţi.

”Bineînţeles, ne-am fi dorit să facem anunţul în modul nostru, dar suntem foarte entuziasmaţi şi fericiţi de sprijinul şi gândurile bune pe care cei din jur ni le oferă”, a spus Gigi Hadid în timpul emisiunii The Tonight Show, moderată de Jimmy Fallon.

Totodată, tânăra nu a ezitat să vorbească despre poftele pe care le are pe timpul sarcinii, menţionând că mănâncă foarte mulţi covrigi cu cremă de brânză în ultima perioadă încât familia ei a comandat cu ocazia aniversării sale de 25 de aniun tort în formă de covrig.

<!–

Formul de quiz

–>

”În acea dimineaţă, familia mea a cumpărat un tort în formă de covrig, mai ales că aceasta este cea mai mre poftă a mea. Mănânc în fiecare zi câte un covrig, iar faptul că am avut un aşa tort m-a entuziasmat enorm”, a povestit modelul despre tortul făcut de cofetarul Buddy Valastro.

”Nu ştiu dacă era din cauza hormonilor sau pur şi simplu mă emoţiona carantina, dar plângeam la fiecare cinci minute timp de o oră ori de câte ori mă gândeam că Buddy mi-a făcut tortul”, a dezvăluit iubita cântăreţului Zyan Malik.

”Sunt foarte entuziasmată că voi deveni bunică în septembrie, mai ales după ce recent mi-am pierdut mama. Dar asta este frumuseţea vieţii: un suflet ne părăseşte şi apare un altul nou. Ne simţim binecuvântaţi”, a spus mama lui Gigi Hadid.

În luna februrarie Gigi Hadid şi Zyan Malik au confirmat împăcarea şi, încă de atunci, au petrecut fiecare zi împreună, mai ales că pandemia de coronavirus i-a determinat să rămână în această formulă în izolare. 

Cei doi au început să aibă o relaţie în anul 2015, iar prima separare a cuplului a fost în 2018.

Preluat de la: csid.ro