Cover-1.jpg

Geaca matlasată de iarnă este un accesoriu vestimentar-cheie pentru o ținută elegantă a unui bărbat. Pe lângă aspectul său estetic, geaca matlasată pentru bărbați îndeplinește și funcția predestinată – de a oferi confort termic pe vreme geroasă. În acest articol îți vom povesti ce geci să alegi pentru sezonul de iarnă.

Jachetele de iarnă pentru bărbați cu stiluri simple încălzesc la fel de bine ca modelele matlasate. Desigur, condiția aici este ca interiorul lor să fie finisat cu o căptușeală și umplutură. Jachetele puffer au un public larg și sunt atât de universale, încât bărbații de aproape toate vârstele le aleg.

Cele mai bune geci de iarnă pentru acest sezon sunt acele care îți răspund la nevoile tale: să fie călduroase, să fie comode, să fie trendy sau clasică, să aibă sau nu glugă și să fie în stoc culoarea ta preferată. Totodată, este deosebit de util, mai ales dacă îl completezi cu accesorii la modă în sezonul respectiv: hanorac, cușmă, fular sau mănuși. În această combinație potrivită te vei simți ca pe „sobă” și n-o să te sperii de minusurile de afară.

Jacheta bomber pentru bărbați trebuie să fie prezentă în garderoba celor care iubesc să-și diversifice ieșirile în oraș și să se evidențieze prin stil aparte. Fiind ușoară, confecționată dintr-un material lejer, poate fi purtată într-o multitudine de combinații. Dacă nu știai, bomberul este un model de jachetă care a fost purtat inițial de către piloți, avand culoarea kaki și căptușeala de culoare oranj. În prezent, geaca bomber este ușor de recunoscut după gulerul jos, detaliile minimaliste și manșetele elastice. De asemenea, bomber-ul a primit și niște caracteristici de la geaca de iarnă – structura matlasată.

Ea poate fi asortată liber cu o cușmă sau pălărie și niște accesorii la gât. Ce ține de vestimentația adițională, bomberul se combină perfect cu pantaloni chino și încălțăminte cu șireturi.

În rezultat, utilitatea unei geci sau a unei jachete matlasate este evidentă: aceasta poate fi purtată cu succes atât iarna, când este nevoie să suplimentăm confortul termic pe care o oferă această haină, cât și primăvara sau toamna, atunci când avem nevoie de haine care să facă față diferențelor mari și bruște de temperatură. Pentru a-ți reînnoi garderoba pentru acest sezon de iarnă, îți recomandăm să accesezi linkul de mai jos.

Vezi mai multe: jachete de iarnă călduroase pentru bărbați 

Preluat de la: diez.md