diez-share-facebook.png
Compania „Reliable Solutions Distributor” organizează „Bitdefender Day”, eveniment dedicat soluțiilor de securitate informațională de alt nivel. „Bitdefender Day” va avea loc la data de 20 iunie 2018 la Tekwill HUB, sala “IMAGINARIUM” (str. Studenților 9/11. sect. Râșcani, Chișinău).

Spionajul cibernetic, criptarea datelor cu pierderea lor, furtul de date și expunerea lor publică, spargerea rețelei și preluarea accesului asupra acesteia precum și vulnerabilitatea din lipsa de securitate informațională este cauza cea mai frecvent întâlnită în situațiile de atacuri cibernetice și furturi de date din mediul de afaceri.

Tipologia atacurilor, impactul asupra activității companiei, pierderile la care sunt expuse, tendințele atacurilor dar și soluțiile de prevenire și protecție vor fi discutate cu specialiștii de securitate din Republica Moldova dar și de la cel mai mare producător de securitate informațională la nivel global – producătorul Bitdefender, în cadrul evenimentului „Bitdifender Day”.

Participarea la evenimentului este gratuită și se face pe bază de înregistrare, cei interesați se pot înregistra AICI.

La sfârșitul evenimentului vă așteaptă și o tombolă cu premii din partea organizatorilor.

Preluat de la: diez.md