Zenbook-DUO_UX8406_Scenario-photo_Inkwell-Gray_03.jpg

Multifuncționalitatea reprezintă un aspect important pentru laptopuri, deoarece asigură confort, performanță și diversitate în utilizare. Toate aceste lucruri corespund cerințelor utilizatorilor moderni în activitățile lor zilnice.

Asus a lansat deja modele DUO cu două ecrane, dar în acest an, Zenbook DUO a devenit primul laptop echipat cu două ecrane tactile OLED de 14 inchi identice. Această noutate a oferit acestei serii o importantă transformare de concept.

Haideți în continuare să explorăm caracteristicile generale ale acestui model de laptop, să aflăm care sunt avantajele dispozitivului cu două ecrane și pentru cine se potrivește în mod deosebit.

ASUS Zenbook DUO se poate lăuda cu un procesor Intel Core Ultra 9 optimizat pentru aplicații AI, însoțit de 32 de gigabyți de memorie RAM și un SSD de până la 2 TB.

În ceea ce privește ecranele OLED, acestea oferă o imagine detaliată și realistă, emit cu 70 % mai puțină lumină albastră nocivă, făcându-le mai sigure pentru ochi, culorile par mai pronunțate, posedă cel mai înalt nivel de contrast și un timp de răspuns extrem de scăzut (1000 000:1 și 0,2 ms).

Deși este echipat cu două ecrane mari și un suport, laptopul practic nu se deosebește de greutatea și de dimensiunile laptopurilor obișnuite. Grosimea laptopului, inclusiv tastatura, este mai mică de 2 cm, iar greutatea – 1,65 kg. Închis, laptopul are o grosime a carcasei de 14,6 mm.

Laptopul dispune de o tastatură detașabilă, se conectează prin Bluetooth și o puteți folosi fie deasupra unuia dintre ecrane, fie pur și simplu lângă laptop.

Timpul maxim de autonomie este de până la 13,5 ore (un ecran) sau 10,5 ore (două ecrane). În modul Modern Office, autonomia laptopului ajunge până la 8,8 ore (adică o zi de lucru completă). În plus, încărcarea de la 0 la 60 % durează doar 49 de minute.

Noul ASUS Zenbook DUO oferă mai multe moduri de utilizare:
# laptop obișnuit;
# lucru în echipă;
# desktop;
# laptop cu tastatură virtuală și laptop cu două ecrane și tastatură.

Principalul avantaj al celor două ecrane de 14 inchi este posibilitatea de a le utiliza nu doar pentru două sarcini diferite în același timp, ci și pentru extinderea spațiului de lucru. În plus, este convenabil să împărtășiți conținutul ecranului cu cineva aflat în fața dumneavoastră.

Multifuncționalitatea ecranelor nu este necesară doar pentru procesele de lucru. De exemplu, un ecran poate fi folosit pentru sarcini obișnuite de lucru, iar al doilea – pentru crearea atmosferei relaxante: să vizionați seriale, videoclipuri, interviuri și altele.

Un laptop bun poate ușura semnificativ viața utilizatorului modern, făcând-o mai productivă, diversificată și confortabilă. ASUS Zenbook DUO este un model elegant, compact și multifuncțional.

Dispozitivul folosește noi tehnologii și funcționalități diverse. Datorită ecranului OLED, aceste laptopuri sunt ideale pentru redactarea profesională a fotografiilor și videoclipurilor, precum și pentru vizionarea oricărui conținut multimedia.

ASUS Zenbook DUO este un instrument excelent pentru cei care preferă să lucreze de la distanță sau în format hibrid. Cele două ecrane sunt utile, de exemplu, în timpul întâlnirilor online și al prezentărilor: puteți afișa aplicația videoconferinței pe un ecran, iar pe al doilea – prezentarea propriu-zisă sau alt conținut relevant.

Nu am uitat nici de ceilalți utilizatori – jurnaliștii, bloggerii, SMM. Pe un ecran puteți lucra la materialele voastre, iar pe celălalt puteți crea un conținut suplimentar sau puteți interacționa cu publicul în timp real.

De fapt, spectrul de utilizare al Zenbook DUO este foarte larg: de la activități profesionale până la navigare zilnică pe internet. Este un laptop care ne ajută nu doar să îndeplinim eficient sarcinile de lucru, ci și să petrecem timpul cu cei dragi, să comunicăm și să urmărim conținut multimedia interesant.

Odată cu lansarea noului ASUS Zenbook DUO 2024 în țările CSI, ASUS organizează un concurs în cadrul căruia puteți câștiga un laptop practicând un joc interactiv și educativ numit „Aventurile ASUS”. Participanții vor trebui să controleze un personaj care depășește diverse obstacole și își dezvoltă abilitățile. Elementele jocului la fiecare nivel simbolizează diferite funcții și caracteristici ale noii serii de laptopuri.

În perioada 11 martie – 15 aprilie 2024, la fiecare etapă, câștigătorii vor primi coduri de activare Microsoft 365, iar în final, participanții vor avea șansa să câștige premiul principal – laptopul Zenbook DUO 2024. Rezultatele etapelor vor fi anunțate pe rețelele sociale ale ASUS CIS.

„Aventurile ASUS” reprezintă o modalitate captivantă de a explora cele mai noi tehnologii implementate în laptopurile ASUS Zenbook, combinând elemente de joc, învățare și distracție.

Preluat de la: diez.md