Poza-principală1.jpg
Vara și-a făcut apariția în Chișinău pe ritmuri de defilare pe podium, cu o notă de eleganță și multă creativitate. Capitala a prins culoare și strălucire grație celui mai așteptat eveniment din industria modei – Wonder Fashion Night by Oriflame.

Scuarul Teatrului de Operă și Balet Maria Bieșu a devenit scena unde au defilat talentele și ideiile inspirate ale celor mai buni designeri autohtoni din țară. De la ediție la ediție, Wonder Fashion Show devine tot mai profesionist, se poate lua la întrecere cu evenimentele de modă europene și în fiecare an impresionează publicul cu un show senzațional.

1jpk

Oaspeții evenimentului au putut admira articole vestimentare din cele mai noi colecții ale designerilor moldovei, impregnate cu emoții și dedicație.

Surpriza ediției Wonder Fashion Show din acest an a fost concursul dedicat tinerilor creatori de modă, care au îndrăznit să-și urmeze visul pentru a crea ceva unic. Înarmați cu talent, mult curaj și inspirație participanții au creat tricouri tematice, inspirate de conceptul acestui eveniment “Oriflame – Frumusețe ca stil de viață”. Tricourile au fost prezetate pe pagina oficială a evenimentului pe Facebook, iar cele mai inedite opere vestimentare au fost apreciate de publicul și juriul Wonder Fashion Night.

2k

3k

25 de tineri creatori de modă au avut incredibila șansă de a participa la un veritabil eveniment fashion  în cadrul unui concurs care le-a testat creativitatea.

Pe locul 3 s-a încris Irina Cebotari, argintul a mers la creatoarea Anastasia Crețu, iar podiumul a fost cucerit pe primul loc de către Alina Smirnova. Fericita câștigătoare a mărturisit faptul că visa să ia primul loc, dar nici nu și-a imaginat că acest vis ar putea deveni realitate. Deținătoarea marelui premiu a menționat că designul acestor tricouri a fost inspirat de motivele naționale ale Moldovei și conceptul artistic a fost construit și în jurul ideii că o persoană care ajunge în echipa Oriflame înflorește și evoluează atât pe plan personal, cât și pe plan profesional.

4k

Cariera câștigătoarei a luat o altă întorsătură acum, mai ales după faptul că Oriflame i-a organizat un adevărat show. Modele care au purtat tricourile create de către Alina Smirnova au fost colaboratorii companiei Oriflame, împreună cu prezentatori și producători ale diferitor canale de televiziune. Aceștia au pus în lumină faptul că articolele vestimentare create de un tânăr designer pot fi ușor și frumos combinate cu diferite haine.

Tricourile câștigătoare vor fi multiplicate și vor fi disponibile spre vânzare, iar banii adunați vor fi donați în cadrul unor inițiative de caritate. Astfel, Oriflame oferă profesioniștilor în devenire posibilitatea să-și manifeste lucrările, sârguința și creativitatea.

5k

6k

Directorul companiei Oriflame, Eduard Musteață, afirmă faptul că Wonder Fashion Night este un eveniment de importanță majoră pentru industria frumuseții din Moldova, dar este și o perfectă rampă de lansare pentru tinerii creatori de modă, unde îți pot pune în evidență ideiile și  aspirațiile.

Eduard Musteață a mărturisit faptul că Oriflame mereu va sprijini frumosul și talentul, iar de fiecare dată va încuraja progresul modei. În pofida emoțiilor apărute înainte de organizarea acestui eveniment, directorul Oriflame este mândru de faptul că echipa și-a atins toate scopurile propuse, iar Wonder Fashion Night este un eveniment drag sufletului și care oferă în dar Chișinăului și locuitorilor capitalei o altă atmosferă, un show deosebit, organizat la cel mai înalt nivel și o doză necesară de frumos și eleganță.

7k

Preluat de la: Diez.md