general.jpg
Se apropie vara. Cu această ocazie, magazinul Enter, de pe 30 mai până pe 2 iunie, vine cu reduceri de până la 50% la gadgeturi pentru orice generație și orice interese. Și reducerile, după cum știți, sunt una dintre cele mai ușoare și mai rapide căi de a vă bucura puțin.

Mai jos vă vom  spune ce și cu cât puteți cumpăra.

#Xbox One Two-Controller Bundle

xbox

Xbox One este cel mai convenabil sistem pentru jocuri și divertisment în format 4K. Tehnologia HDR (interval dinamic extins) mărește contrastul dintre zonele luminoase și întunecate ale imaginii, făcând imaginea cât mai realist posibil. Scene fantastice, elemente înfricoșătoare, streaming video de la Amazon sau Netflix, jocuri – toate într-o calitate excepțională, vie. Un gamepad Xbox fără fir este elegant și ușor de controlat: oferă o viziune mai precisă, iar distanța de la care funcționează s-a dublat. Conectați-vă prin Bluetooth la un PC, tabletă sau smartphone pe Windows 10 și jucați.

A fost: 6999 lei

A devenit: 3499 lei

Electric Scooter Windgoo M11 

windgo

Dacă în această vară nu doriți să vă sufocați în transportul public, să căutați locuri de parcare sau să plătiți pentru taxi, atunci puteți încerca transportul electric. Scuterul ocupă un spațiu minim și e mereu gata pentru noi aventuri.

A fost: 7499 lei

A devenit: 5249 lei

Boxa JBL Pulse3

jbl pulse

Boxa ta portabilă capabilă să strălucească în diferite culori, cu sunet la 360 ° și protecție împotriva apei. Sunetul puternic și clar – tot ce trebuie să iei cu tine. Puteți porni muzica de pe telefon sau de pe o unitate flash. Dacă cumpărați mai multe boxe, puteți construi un sistem multiroom.

A fost: 3999 lei

A devenit: 3399 lei

Ochelari Bobo VR 24

bobo vr

O pereche de ochelari virtuali va impresiona copiii. Acesta este un nou nivel de imersiune. Chiar dacă aveți un ecran foarte mare pe smartphone, jocul se termină în limitele acestuia. Cu ochelarii VR, lumea virtuală te inconjoară, oriunde te-ai uita. Din cauza lentilelor distorsionate și a senzorilor de urmărire a dispozitivului, creierul percepe imaginea nu ca o imagine, ci ca pe un mediu. De aceea, copiii sunt cei mai impresionați de realitatea virtuală.

A fost: 599 lei

A devenit: 299 lei

Smartwatch Galaxy Active R500

samsung smarwatch 500

Calorii arse, durata antrenamentului, distanța parcursă în ultima oră – trei indicatori simpli care motivează noile provocări. Verificați-vă progresul în orice moment, grație widget-ului intuitiv.

Acesta nu este doar un tracker pentru a urmări activitatea, ci și un asistent personal de încredere, ajutându-vă să vă concentrați asupra la ceea ce este important: apeluri, mesaje, chaturi și notificări. Ușor și subțire, într-un design minimalist și cu o curea flexibilă, vă va oferi confortul dorit. Aproape nu îl veți simți pe mână.

A fost: 3999 lei

A devenit: 3599 lei

Tastatură gaming Razer BlackWidow Ultimate 

clava gaming

Acea tastatură, care poate transfera toată viteza voastră în luptă, datorită construcției mecanice a tastelor – un raspuns clar și un feedback tactil oferit la fiecare atingere. În plus, există un design ergonomic, iluminarea individuală a tastelor și taste care pot fi programate, fără întreruperea jocului și comutarea instantanee între 10 profiluri, fără a fi necesară deschiderea driverului.

A fost: 2399 lei

A devenit: 1679 lei

Scooter Xiaomi MiJia Smart 

xiaomi mijia

Acest scuter electric pliabil este echipat cu frâne hidraulice, bateria este suficientă pentru un parcurs de 30 de kilometri. Există, de asemenea, o lanternă luminoasă pentru călătorii pe timp de noapte – luminează până la șase metri de drum. Lampa roșie din spate este permanent aprinsă în timpul funcționării și luminează intermitent în timpul frânării. Scuterul se pornește în trei secunde, iar anvelopele pneumatice vă permit să frânați pe suprafețe alunecoase.

A fost: 8599 lei

A devenit: 7309 lei

Căști Elari Nanopods Sport Black 

huawei elari

Noul model al căștilor wireless Elari NanoPods sunt foarte populare. Datorită protecției împotriva umidității și a prafului, NanoPods Sport este ideal pentru oricine dorește să rămână conectat și să se bucure de muzica preferată în timpul sportului intens, în condiții de ploaie și chiar în piscină. Suportul Bluetooth 5.0 oferă o conexiune mai stabilă cu smartphone-ul și o muncă excelentă în modul căști stereo (interlocutorul poate fi auzit în ambele căști). NanoPods Sport oferă un sunet surround excelent, asigură o izolare bună a zgomotului și vă permite să gestionați piese și apeluri direct de la căști.

A fost: 1299 lei

A devenit: 909 lei

Ceas pentru copii Wonlex GW100

wonlex

Ceasurile inteligente pentru copii cu funcția telefonului și dispozitiv GPS tracker încorporat. Principala diferență dintre modelul GW100 și alte modele este prezența unui ecran tactil.

O nouă generație de ceasuri pentru copii, cu un tracker GPS integrat, oferă părinților posibilitatea de a ști exact unde este copilul – toate informațiile ajung pe telefon. Iar cu ajutorul microfonului încorporat în ceas, puteți să ascultați anonim ce se întâmplă în jurul copilului dvs. în orice moment.

A fost: 549 lei

A devenit: 439 lei

Garmin VivoSmart 3

vivosmart

Un tracker inteligent care monitorizează activitatea fizică. Include un ceas deșteptător, ecran color și monitor de exactitate al ritmului cardiac. Gadgetul poate număra lovituri, repetări și seturi de exerciții, atunci când te ocupi în sala de sport, ține evidența numărului de pași, nivelurile ridicate, caloriile arse, minutele de exerciții, parametrii de somn și multe altele. De asemenea, dispozitivul vă permite să vă stabiliți “vârsta sportivă”, care poate fi redusă prin antrenamente grele și exerciții regulate.

A fost: 1540 lei

A devenit: 1232 lei

Preluat de la: diez.md