1529235044622.jpg

Campania „Balul Fericirii” a ajuns și la școala-internat din satul Cărpineni, raionul Hîncești. Vineri seara, tinerii absolvenți ai școlii au avut parte de un bal adevărat datorită unei echipe de voluntari care a colectat, pe parcursul a mai multor săptămâni, haine și accesorii ce au fost oferite în dar copiilor din familii social-vulnerabile.

Dis-de-dimineață, fetele au fost aduse în Chișinău unde, cu ajutorul unor știliști care au muncit gratuit, au fost coafate și machiate pentru festivitate. „Prima dată vin la salon de frumuseţe, nu mă vopsesc că nu am posibilitatea”, a declarat o tânărăpentru jurnaliști.

Băieții, de altfel, tot au trecut prin mâinele frizerilor și s-au ales cu tunsori noi.

Echipa de voluntari a campaniei s-a implicat cap-coadă în organizarea acesti eveniment. Anastasia Sturza, membră a echipei, a declarat că tinerii de la Cărpineni au avut parte și de o ședință fotografică profesionistă înainte de bal. 

„Vă mulțumim, o dată în plus, că le-ați realizat visele acestor absolvenți!”, a adăugat Anastasia.

În semn de recunoștință, absolvenții au pregătit o surpriză pentru toți cei datorită cărora au avut parte de o seară ca-n poveste și au dansat.

Menționăm că proiectul „Balul Fericirii” continuă, iar absolvenții din Moldova care nu își permit să cheltuie bani pe ținute de bal continuă să vină în Chișinău ca să-și alegeagă, din sutele de haine donate, cele potrivite personalităților lor.

Pentru a vedea cum decurge campania, vă îndemnăm să urmăriți pagina de facebook a evenimentului.

Preluat de la: zugo.md