GUC0273.jpg
Săptămâna modei de la Milano s-a deschis cu o prezentare Gucci. Modelele au păşit pe o scenă care semăna cu o sala de operaţii. Iar unele au avut drept accesoriu o copie din cauciuc, foarte realistă, a propriului cap. Despre această defilare, unde s-au prezentat colecțiile de toamnă-iarnă 2019, s-a discutat mult pe rețele de socializare, inclusiv și la noi. Cu toate acestea, foarte puțini oameni știu că printre modelele din cadrul prezentării a apărut și o compatrioată de a noastră, Ecaterina Gramma.

Ecaterina are 21 de ani și de fapt nu este un model. Aceasta a declarat într-un interviu acordat site-ului mamaplus.md că nu s-a văzut niciodată pe podium, mai mult de atât avea chiar și unele complexe. A ajuns în această industrie după ce o fotografă din Moldova a văzut-o și i-a propus o sesiune foto, imediat după aceasta a urmat un contract cu o agenție de modeling. Acolo Ecaterina a învățat să fie încrezută în sine. În ianuarie a fost anunțată că merge la casting pentru prezentarea Gucci.

26994386_772464932958977_3651970649392712368_n

Despre această experiență Ecaterina povestește că a fost un a foarte plăcută. Toate modele erau tratate bine și totul era aranjat așa cum se cuvine. Mai mult de atât, dacă apăreau unele probleme, toată lumea era foarte înțelegătoare și încerca să ajute.

_GUC0273

Ecaterina spune că cel mai complicat a fost momentul când a trebuit să adune toate documentele necesare, necesare pentru semnarea contractului.

Preluat de la: diez.md