1531743818545.jpg

Moldoveanul Marcel Roșca, cunoscut ca un adevărat talent în domeniul muzicii și care a făcut mândră țara noastră de mai multe ori, participând la diverse concursuri internaționale, este câștigatorul marelui premiu în cadrul concursului „Slaveanskii Bazar” de la Vitebsk, Belarus.

Tânărul talentat a partipat în cadrul celei de-a XXVII-a a concursului internațional, reprezentând țara de peste Prut, România. Evoluția lui se pare că a fost la înălțime, acesta devenind marele câștigător al premiului „Grand Prix”. Despre această noutate a informat consilierul prezidențial, Corneliu Popovici.

În cadrul concursului, printre cei mai buni finaliști s-a numărat și Marcel Roșca, în ultima sa evoluție, acesta obținând note maxime. Juriul a evaluat în primul rând performanțele vocale ale artiștilor, ținuta scenică și, desigur, modul de a transmite emoția cântecului interpretat, scrie mir24.tv.

„Nu m-am așteptat la aceste rezultate, la faptul că Belarus va fi atât de primitoare și, mai ales, că o să înțeleagă limba mea, limba română”, a zis Marcel, în cadrul unui interviu.

În finală, cele mai multe puncte le-au avut moldoveanul Marcel Roșca, dar și reprezentantul Kazahstanului, Eveghenii Kurcici. Câștigătorul marelui premiu, totuși, a fost ales Marcel.

Foto: Marcel Roșca via Instagram

Menționăm că tânărul a participat la diverse show-uri televizate și este finalistul proiectelor „Vocea României” și „X – Factor”.

Citește și: video | Marcel Roșca, înainte de marea finală a concursului „The Four – Cei 4”: E important să am cele mai bune prestații

În finalul concursului internațional, Marcel a interpretat piesa „Скажи зачем тебе любовь моя”, iar evoluția lui o puteți vedea începând cu minutul 57:56 al videoului de mai jos.

Foto: Corneliu Popovici via Facebook

Preluat de la: zugo.md