1528110680521.jpg

Kitten Kay Sera este o femeie de 54 de ani și este numită „Doamna Roz a Hollywoodului”. Aceasta a cheltuit un milion de lire sterline pentru ca lumea ei să fie toată roz. Casa, îmbrăcămintea, mașina și chiar animalul de companie al femeiei au această culoare.

Această pasiune a lui Kitten a apărut când ea avea 20 de ani. Schimbarea s-a produs dintr-o întâmplare, atunci când femeia, neștiind ce să poarte la petrecerea ei, a ales un tricou roz, o rochie roz, pantofi roz și accesorii aceeași culoare.

Kitten Kay Sera a spus că după această experiență nu a mai vrut să se întoarcă la obișnuitele ținute.

„Nu am vrut să aștept o altă ocazie pentru a purta iar roz. Am vrut să mă simt frumoasă în roz în fiecare zi. Mi-am vândut mașina, așa că am avut destui bani să plec din orașul meu natal Houston, Texas, și să mă îndrept spre luminile strălucitoare și roz de la Hollywood”, a mai spus femeia.

 

Astfel, fiind cunoscută ca Doamna Roz a Hollywoodului, în fiecare an, de Ziua Națională a Rozului din America, Kitten este chemată ca specialist în această culoare, scrie libertatea.ro.

„M-am simțit fabulos. M-am gândit că dacă a purta atât de mult roz mă poate face să mă simt fantastic, de ce să nu port roz în fiecare zi?”, a adăugat Doamna Roz.

Aceasta nu a lăsat ca hobby-ul său să fie în zadar. Ea mereu face platformele social media, din care câștigă bani.

„Sunt încă uimită cum un videoclip de 3 minute pe Youtube îmi poate aduce bani, dar așa merge lumea. Sunt un influencer, nici nu știam că acesta poate să fie un job dar fac ce iubesc și mai sunt și plătită pentru asta”, a declarant Kitten.

 

 

Preluat de la: zugo.md