1524476439743.JPG

Scriitorul Vladimir Mânăscurtă și-a lansat cea de-a doua carte la Chișinău, care se numește „Dulce infern”. În cadrul lansării i-au fost alături rudele, cititorii fideli, dar și prietenii care au lecturat fragmente din carte.

La eveniment câțiva prieteni ai autorului au recitat poezii în cinstea acestei cărți, iar prietenul cu care a fost la „Românii au Talent” a interpretat și o piesă.

„Ne-am întâlnit la preselecții și vreau să spun că este un om inimos și cu sufletul deschis. Chiar de atunci mi-a arătat un fragment din carte și am rămas impresionat”, a menționat Nicolai Jantovanu, prieten.

Fiind cunoscut sub pseodonimul de Eminem de Moldova, Vladimir a impresionat juriul de la „Românii au Talent”, iar acum susține că și-ar dori să filmeze și un film în baza acestei cărți.

„Dulce Infern” a parcurs un drum lung. Chiar dacă l-am scris în două luni, a suferit multe modificări timp de doi ani. Cu greu am ajuns să-l public pentru că multe edituri au refuzat, respectiv am ajuns să colaborez cu o editură din Moscova”, a menționat Vladimir Mânăscurtă.

Autorul mai spune că a lucrat de unul singur, fiind scriitor, redactor, corector, chiar și designer pentru copertă.

„Sunt o iubitoare de cărți, iar această lansare este o premieră pentru mine. Din cele spuse de autor și din fragmentele interpretate am rămas intrigată. Dar cel mai mult mi-a plăcut simplitatea autorului și curajul de care dă dovadă”, a spus Cristina Cojocaru, spectatoare.

Evenimentul a culminat cu o serie de întrebări-răspunsuri, dar și cu acordarea de autografe. Totodată, Vladimir Mânăscurtă a menționat că această carte ar avea nevoie de o continuare, însă despre alte detalii va discuta cu cititorii la o altă întâlnire.

Text: Mihaela Josanu, stagiară ZUGO

Preluat de la: zugo.md