1534401184976.jpg

O familie din Rusia a impresioant o lume întreagă cu decizia luată acum 23 de ani. Aceștia au hotărât să adopte un animal de companie mai puțin obișnuit – un urs, cu care să trăiască toată viața.

Au trecut ani buni de când Svetlana şi Yuriy au adus acasă un nou membru al familiei, cu care, și azi, continuă să trăiască fericiți împreună. În momentul în care Svetlana şi Yuriy l-au adoptat, ursul avea doar trei luni, acesta fiind găsit într-o pădure, rănit.

Aceștia l-au salvat, l-au dus la medicul veterinar și l-au ajutat să se facă bine. Atunci, cei doi s-au atașat de el și s-au gândit să îl adopte pentru toată viaţa. Zis și făcut, acum ursul are 23 de ani şi este exact ca un membru al familiei. Împreună, toți trei, iau masa, se joacă şi chiar se uită împreună la televizor. Animalul mănâncă 25 de kilograme de peşte, dar şi legume şi ouă, în fiecare zi.

De asemenea, ursul bea şi ceai, pe care stăpâna i-l pune în ceşti. Cei trei sunt exact ca o familie şi cu toţii se comportă ca atare, scrie gsp.ro.

Foto: cont.ws, gsp.ro, id.rbht.com, gandul.info, libertatea.ro

Preluat de la: zugo.md