103807120_flight_duration_640-nc.png
Numărătoarea inversă pentru cel mai lung zbor non-stop din lume a fost dată joi, zi în care a început o nouă cursă Singapore-New York, potrivit BBC. Singapore Airlines relansează serviciul la cinci ani după ce acesta a fost retras din cauza faptului că a devenit prea scump. Zborul va acoperi mai mult de 15.000 km și este programat să dureze puțin sub 19 ore.

Qantas (Australia – n.red.) a lansat un serviciu non-stop de 17 ore de la Perth la Londra la începutul acestui an, în timp ce Qatar oferă un zbor de 17,5 ore între Auckland și Doha. Singapore Airlines (SIA) a declarat că există cerere venită din partea clienților ce caută servicii non-stop care ajută la reducerea timpilor de călătorie în comparație cu zborurile care au o escală.

Compania aeriană a declarat pentru BBC că locurile pentru clasa business pentru zbor au fost rezervate în întregime. Cu toate acestea, au existat un număr foarte limitat de locuri de „economie – premium” rămase.

Așa arată locurile în business class.

Un bilet pentru clasa business va permite pasagerilor să ia două mese și să aleagă momentul în care sunt serviți, plus băuturi răcoritoare între ele. Ei vor avea, de asemenea, un pat să doarmă.

Iată care sunt cele mai lungi curse aeriene din lume.

Preluat de la: diez.md