BeFunky-collage-2.jpg
Sâmbătă, 22 august, a fost lansată cea de-a patra expediție La La Play într-o manieră neobișnuită. De data aceasta, totul s-a întâmplat la înălțime, într-un balon cu aer cald unde s-a cântat la vioară.

Traseul de la lansarea noii ediții La La Play a început din localitatea Dumbrava din municipiul Chișinău și a ajuns la Suruceni, Ialoveni. Zborul a durat 30 de minute și a fost primul zbor din Republica Moldova al unui balon cu aer cald în care s-a cântat la vioară.

Petrică Bivol, violonistul Moldovan National Youth Orchestra a făcut senzație cu piesa Hallelujah care a răsunat de asupra Chișinăului. Anterior, v-am povestit într-un interviu, despre Petrică și vioara sa.

Cu un tată și o soră vioristă, Petrică, cum obișnuiesc să îi zică prietenii, este un fan fidel al acestui instrument. Cu toate că în copilărie nu era fascinat de această ocupație a sa, odată ce a crescut, a înțeles adevărata valoare a muzicii și susține că în prezent, muzica e tot ce-l interesează.

„La început, nu voiam să cânt nici cu vocea, nici cu vioara, dar cu timpul am înțeles cât este de frumos să poți aranja notele în sunete și am ajuns să fiu tot mai îndrăgostit de muzică. Acum, mă inspiră pe zi ce trece”, a mărturisit Petrică.

#gallery-3 { margin: auto; } #gallery-3 .gallery-item { float: left; margin-top: 10px; text-align: center; width: 33%; } #gallery-3 img { border: 2px solid #cfcfcf; } #gallery-3 .gallery-caption { margin-left: 0; } /* see gallery_shortcode() in wp-includes/media.php */

De asemenea, pe lângă echipa proiectului, unul dintre oaspeții de seamă al acestui eveniment a fost Katharina Scheidereiter, manageră Corporate Social Responsibility Kaufland România.

#gallery-4 { margin: auto; } #gallery-4 .gallery-item { float: left; margin-top: 10px; text-align: center; width: 33%; } #gallery-4 img { border: 2px solid #cfcfcf; } #gallery-4 .gallery-caption { margin-left: 0; } /* see gallery_shortcode() in wp-includes/media.php */

Toate evenimentele din cadrul expediției pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Moldovan National Youth Orchestra și ale partenerilor proiectului.

Preluat de la: diez.md