1535537408836.jpg

Situat într-o zonă îndepărtată din Arkansas, Beckham Creek Cave Lodge, cunoscută ca „cea mai luxoasă peșteră din lume”, a fost inițial construită ca un adăpost pentru bombe, mai apoi, acesta a fost transformat într-un hotel de lux, care poate găzdui până la opt persoane.

Exteriorul acestei case pare a fi desprins din povești – o locuință chiar în mijlocul naturii cu uși și ferestre fixate în piatră și un peisaj uimitor, văzut din „curtea” acesteia. Interiorul locuinței, însă, este o adevărată supriză, fiind un labirint cu toate comoditățile: bucătărie, baie, dormitor, dar și un living.

Mai mult, această casă are două etaje, iar norocoșii ce locuiesc aici au propria cascadă și chiar un helipad pentru cei care se grăbesc să ajungă undeva. 

Potrivit managerului Rayne Davidson, casa este pusă în vânzare, iar pentru cei care vor să-și petreacă zilele înconjurați de natură și izolați de restul lumii va fi organizată o licitațe, prețul minim care poate fi oferit fiind de 2,75 milioane de dolari, scrie boredpanda.com.

Vrei ca aceasta să fie casa visurilor tale? Vezi fotografiile de mai jos ca să te convingi de frumusețea acestei peștere.

Foto: boredpanda.com

Preluat de la: zugo.md