FotoJet-2021-10-29T130423.292.jpg
Luka Khabelashvili s-a născut la Gori, Georgia. La începutul anului 2019,  Luka a câștigat o reprezentare la galeria Open Doors din Londra și și-a expus lucrările la Festivalul Circulations: European Young Photographers din Paris, așa numele lui a început să devină tot mai sonor.

Luka Khabelashvili este un fotograf care comunică la per-tu cu dispozitivele digitale din meserie, dar totodată care cochetează și cu „manipularea digitală”. Altfel spus, un procedeu prin care se modifică fotografiile folosind diverse metode și tehnici pentru a obține rezultatele dorite, ulterior acestea transformându-se în opere de artă.

„Am două abordări diferite ale fotografierii. Primul este atunci când am o idee, un țel bine definit și a doua, când ies să caut inspirație. Uneori folosesc manipularea digitală, aceasta mă ajută să-mi exprim gândurile și ideile. Acum doi ani am început să amestec text și imagini în unele dintre lucrările mele”, spune fotograful.

Iar noi vă invităm să faceți cunoștință cu lucrările lui Luka Khabelashvili.

<!–

–> <!–

–>

Sursă foto: Luka Khabelashvili

#gallery-2 { margin: auto; } #gallery-2 .gallery-item { float: left; margin-top: 10px; text-align: center; width: 100%; } #gallery-2 img { border: 2px solid #cfcfcf; } #gallery-2 .gallery-caption { margin-left: 0; } /* see gallery_shortcode() in wp-includes/media.php */

Aici puteți găsi Instagram-ul fotografului Luka Khabelashvili!

Preluat de la: diez.md