diez-share-facebook.png
Revista mondenă „Brilliance Review” va decerna premii pentru 20 de bărbați care excelează în domenii precum: afaceri, cultură, sănătate, beauty, fashion, showbiz, lifestyle în cadrul unui eveniment elegant organizat la 13 septembrie, ora 19.00, la Clubul de Vacanță „Pânzele albe”, din Vatra.

Desemnarea celor 20 de personalități masculine se va face în urma unui voting online. Acesta se desfășoară timp de o lună pe site-ul web brilliance.md, în cadrul concursului Brilliant Gentlemen’s Club, incluzând aproape două sute de candidați.

Brilliant Gentlemen’s Club este un proiect mediatic nou și are scopul să revoluționeze viziunea asupra bărbaților moldoveni, remarcându-i pe cei mai carismatici și de succes în domeniile lor de activitate.

Printre gentlemenii nominalizați în acest concurs sunt regizorul Valeriu Jereghi, oamenii de afaceri Călin Vieru, Ceslav Ciuhrii și Alexandru Machedon, chirurgul cardiovascular Aureliu Batrînac, actorul Iurie Gologan, prim-dirijorul Mihail Agafița, business trainerul Alexandru Bordea, compozitorul Alex Calancea, producătorul Roman Burlaca, creatorul de modă Evgheni Hudorojkov, fondatorul site-ului de știri pentru tineri – diez.md, Alexandru Lebedev și alții.

Cel mai carismatic și de succes bărbat din țară îl poți vota AICI!

 

Preluat de la: diez.md