ferestre.jpg
Window Swap este un site care le permite utilizatorilor să admire priveliștea de la ferestrele mai multor oameni din întreaga lume. Site-ul a fost creat de un cuplu din Singapore, ca o modalitate de a combate plictiseala în timpul carantinei.

În prezent pot fi văzute priveliști din peste 20 de orașe din întreaga lume. Cei care vizitează site-ul sunt încurajați să trimită propriile înregistrări la adresa de e-mail disponibilă pe platformă. Clipurile video pot avea maxim 10 minute și trebuie să fie filmate orizontal, la calitate HD. Utilizatorii trebuie să trimită prenumele lor și localitatea, pentru a fi afișate pe site la această adresă: [email protected]

Pe Window Swap nu este afișată adresa exactă a celor care au încărcat clipurile, din rațiuni de securitate și confidențialitate. Este precizat doar orașul.

Amintim că anterior o familie din Canada a creat o platformă unde sunt afișate datele pozitive despre COVID-19. Pe platformă sunt plasate doar informații referitor la persoanele tratate.

Preluat de la: diez.md