iPiccy-collage-19.jpg
Bahmut Club reprezintă o destinație turistică amplasată în mijlocul Codrilor. Locația se află în imediata apropiere a rezervației naturale Plaiul Fagului. Aici, la o distanță de 70 de kilometri de Capitală, puteți descoperi o părticică din Moldova tradițională, dar și din cea modernă. Aflându-vă în preajma Codrilor, puteți savura liniștea și aerul curat, iar colinele de vii și livezi din jur vă oferă spre admirație o panoramă nemaipomenită.

Clubul oferă toate condițiile pentru organizarea unor evenimente de amploare, dar și a diferitelor târguri, spectacole, expoziții de obiecte de artizanat, costume populare, gastronomie tradițională, workshopuri, master class-uri, locuri de joacă pentru copii, terenuri de sport și zonă de camping.

Bucatele tradiţionale, beciul cu cele mai alese vinuri moldoveneşti, cuptorul cu plăcinte şi friptură au devenit cartea de vizită a clubului pentru toţi oaspeţii.

Locația se află în mijlocul pădurii, la o distanță de 70 de kilometri de Capitală. Aici, în mijlocul Codrilor, sunt amplasate căsuțe de odihnă de cinci stele, restaurant rustic și locație pentru concerte.

De asemenea, Bahmut Club vă pune la dispozitie căsuţe din lemn spaţioase, cu băi proprii, încalzire, TV, internet Wi-Fi şi tot confortul de care aveţi nevoie. Casele au fost plasate astfel încât oaspeţii să admire frumuseţea locului şi să se odihnească pe cinste.

Pentru rezervări sau mai multe detalii, apelați numărul de telefon 068 303 303.

Cum ajungeți acolo?

Bahmut Club se află la o distanță de 70 de kilometri de Chișinău, iar dacă porniți cu mașina veți ajunge la destinație în aproximativ o oră.

Preluat de la: diez.md