turist-moldova.jpg

În perioada 27-30 septembrie 2022, Republica Moldova a fost vizitată de către Marko Tadić, blogger internațional și influencer din Serbia. Scopul vizitei a fost promovarea Republicii Moldova ca destinație turistică în mediul online. Iar vizita a fost organizată cu suportul Agenția de Investiții/Invest Moldova Agency și al Ministerul Culturii al Republicii Moldova.

În cele trei zile petrecute în Republica Moldova, acesta a vizitat orașul Chișinău, rezervația cultural-naturală Orheiul Vechi, Cetatea Tighina, trei vinării dar și o pensiune turistică. Acesta a povestit urmăritorilor săi despre experiența sa în Moldova, prima sa postare despre orașul Chișinău acumulând în prima zi peste 80 000 de aprecieri și depășind audiența postărilor din Iordania și Turcia.


Sursă foto: Invest Moldova Agency

„Dragii mei călători, este timpul pentru un nou sezon de aventuri de toamnă. Am venit în Moldova, o țară pe care mulți o consideră următoarea mare destinație pentru vin și mâncare din Europa de Est. Mi-am început aventura în capitala Moldovei – Chișinău și primele mele impresii sunt că orașul este unic și ascunde multe locuri interesante”, a scris bloggerul în prima sa vizită la noi în țară.

Blogul său este vizitat în fiecare lună de peste 3 milioane de oameni și are peste 284 000 de urmăritori pe Instagram din Germania, Marea Britanie, Elveția, Italia, Franța, Belgia, Țările de Jos și SUA. Până acum, a vizitat țări precum: India, Sri Lanka (2018 și 2022), Maroc, Azerbaidjan, Laos, Emiratele Arabe Unite, Egipt, Malta, Georgia, Finlanda, Cipru, Italia, Elveția, Austria, Germania, Republica Cehă și altele.


Sursă foto: Invest Moldova Agency

Sursă foto: Invest Moldova Agency

Sursă foto: Invest Moldova Agency

Sursă foto: Invest Moldova Agency

Aici îl puteți găsit pe Marko Tadić pe Instagram.

Preluat de la: diez.md