apriori4.jpg
„2020, deși probabil am avut alte așteptări, este un an al provocărilor. Am avut timpul necesar să reexaminăm unele scopuri și să le marcăm pe cele care contează cu adevărat. Ne-a fost testată creativitatea, așa că, în pragul verii, vă prezentăm o idee/produs inovator pentru piața din Republica Moldova – vin spumant Apriori Wine în cutie metalică – produs Acasă, 100% natural” spun cei de la Apriori Wine.

„Spumantele deseori sunt servite doar de sărbători sau celebrări, noi am dorit să transformăm consumul într-o plăcere unică, comodă, accesibilă și de o clipă – o plăcere pură cu un produs nobil ca statut.

Am achiziționat o linie de îmbuteliere aparte pentru acest tip de ambalaj și am adaptat-o pentru lucru cu cei mai buni specialiști din Italia.

Cea mai de preț valoare promovată de Apriori Wine este „Consumul responsabil”, cutia metalică în volum de 0,25ml. după părerea noastră devine o soluție unică pentru a savura moderat. Respectiv prezintă și un avantaj față sticla clasică, care de deschide și ne fiind consumată în câteva ore, rămâne ași pierde calitățile de bază a produsului – perlarea și prospețimea.

Ambalaj mai Ecologic dacă nu Eco 100%, acest statut se exprimă prin reducerea tuturor costurilor de transportare, manipulare și utilizare, prin 2 factori, greutatea și volumul ambalajului propriu zis. Acesta fiind mai compact și ușor, obținem o micșorare esențială de resurse în producere. Acest tip de ambalaj este cu un coeficient de reciclare mai mare decât sticla 0,75L.

Susținem că mulți consumatori vor asocia consumul din acest ambalaj cu următoarele sentimente: Comod, ușor și practic” mai adaugă Vadim Ștacu, directorul de maketing de la Apriori Wines.

Începând cu 4 mai 2020, produsele au fost listate în 6 magazine specializate de băuturi alcoolice care aparțin Apriori Wines și timp de 10 zile au obținut 9 comenzi repetate, cu total vânzare de 326 Can-uri.

Ce fel de spumante există în cutii metalice

100% natural, produs prin metoda Charmat (ASTI Style – Italy), aceeași materie primă din care se produc spumantele Apriori Wine în sticle clasice 0,75L, un brand/produs cu experiență și reputație pe piața Republicii Moldova de 5 ani de zile.

Sweet White Muscat

#. Conțiunt redus de alcool – 7%, se caracterizează prin finețe și ușurință;
#. Dulce și foarte aromat, se obține prin adăugarea mustului natural din struguri;

Sweet Rose Muscat

#. Conțiunt redus de alcool – 7%, se caracterizează prin finețe și ușurință;
#. Dulce și foarte aromat, se obține prin adăugarea mustului natural din struguri;

Dry White Glera

#. Soiul utilizat Glera, reprezintă renumitul Prosecco, doar cât este crescut în Moldova și are o denumire locală;
#. Vin spumant clasic brut, mereu apreciat de consumatorul care se pricepe în vinuri.

„Brand-urile puternice vin pe piață cu produse noi, inovative, acele produse care schimbă percepția și stilul de viață consumatorului. Nu poți într-o țară vinicolă să vii cu aceleași vinuri și de fiecare dată să transmiți același mesaj, că sunt mai bune ca cele din anul trecut” mai adaugă cei de la Apriori Wines.

Prețul unei cutii metalice variază între 20 și 22 de lei pe raft.

Mai multe detalii despre cum puteți să le găsiți, vedeți pe pagina de Facebook  Apriori Wines.

Preluat de la: diez.md