micul-prinț-1.jpg
Ne-am obișnuit că Micul Prinț, cu toate că are doar câțiva centimetri, să fie în centrul atenției a unui parc întreg. Ca o personalitate publică notorie, prințișorul informează comunitatea care îl urmărește despre fiecare eveniment important. Acum, locuitorul planetei B612 și-a pus mască să se protejeze de viroze. 

De când s-a stabilit în parcul Valea Morilor, locuitorul planetei B612 ține cont de toate tendințele din oraș de la înălțimea planetei sale. Cum reușește Micul Prinț să fie în rând cu toate tendințele, locuitorii capitalei nu știu, dar cert este că îi apreciază eforturile de a fi parte nu doar a micii sale planete, dar și a întregului parc unde s-a stabilit.

Photo Credit: Сережа Океан

Astăzi, una dintre rozele Micului Prinț de la Valea Morilor ar fi fost furată de niște necunoscuți. Aceștia ar fi „rupt” roza cu tulpină lungă de pe gardul parcului.

La începutul lunii februarie, o altă roză a prințului a fost furată, iar un tânăr din capitală a promis să instaleze 15 în locul acesteia.

La începutul lunii ianuarie, statuia Micului Prinț a fost vandalizată. Locuitorul planetei B612 a avut parte de un eveniment mai puțin plăcut, acesta a suferit o lovitură peste obraz. Locul loviturii s-a transformat într-o lacrimă ce mereu va reaminti celor care aleg să se plimbe prin parc despre durerea micului erou, dar și despre tăria lui de caracter.

Preluat de la: diez.md