collage-19.jpg
După ce a probat costumele de Moș Crăciun și Ghiocel, Micul Prinț a devenit un adevărat simbol al stilului de la Valea Morilor. Pentru că urmărește tendințele și sărbătorile din calendar, micul erou și-a prins în piept și un mărțișor asortat cu un papion albastru. 

Locuitorul planetei B 612 nu s-a limitat la o ținută, în ajunul Zilei Internaționale a Femeii acesta a fost surprins și cu o căciulă nouă, potrivită cu un fular roșu. Cum reușește Micul Prinț să fie în rând cu toate tendințele, locuitorii capitalei nu știu, dar cert este că îi apreciază eforturile de a fi parte nu doar a micii sale planete, dar și a întregului parc unde s-a stabilit.

Sașa Ceban, o tânără de douăzeci și ceva de ani din Chișinău, nu doar că i-a devenit prietenă prințului, dar cu fiecare vizită pe care i-o face, îi aduce câte un cadou care îi ține de cald.

1

Photo Credit: Ludmila Răileanu

2

Photo Credit: Sașa Ceban

3

Photo Credit: Sașa Ceban

Pe 10 august, în Parcul Valea Morilor a fost inaugurat un mini-monument. În locul unei bile decorative pierdute, a apărut asteroidul B 612 și locuitorul său – Micul Prinț. Astfel, Chișinăul a obținut o atracție turistică de mărimea unei planete.

Preluat de la: diez.md