qood.life-pentru-diez-03.jpg
„Trăiește-ți viața cu pasiune” – așa începe lansarea unui StartUp în Moldova care își propune să reinventeze conținutul online personalizat.

Ce faci dacă ești interesat de ieșiri în aer liber sau vrei să descoperi ceva nou, dar nu vrei ca pe ecranul telefonului sau a laptopului tău să ai informații decât despre evenimentele care te interesează direct?

Răspunsul este qood.life, o platformă online dezvoltată de un grup de moldoveni și care va fi lansată în spațiul virtual pe data de 1 noiembrie 2018, inițial în variantă Beta pentru desktop.

qood.life pentru diez-05

qood.life își propune să personalizeze fiecare experiență și fiecare informație de care utilizatorul are nevoie, pe lângă promovarea unui mod activ și sănătos de viață.

Platforma qood.life este un produs complex, colorat și interactiv, bazat pe afinități personale și contribuția organizatorilor de eveniment. El crește varietatea posibilităților de satisfacere a nevoilor și intereselor utilizatorilor.

qood.life pentru diez-04

Astfel, utilizatorul poate filtra informația oferită de către portal, selectând doar hobby-urile care îl interesează. În același timp, își va putea salva în contul personal atât informația, cât și evenimentele și produsele care îi plac.

„Astăzi, mai mult ca niciodată, căutăm informații cu caracter recreațional și spiritual, de reinventare personală, de cultivare a obiceiurilor sănătoase sau de relaționare calitativă cu oamenii”, spun autorii proiectului.

qood.life pentru diez-02

De asemenea, pentru o informare corectă suntem mereu în căutarea unui specialist cu o pregătire profesională adecvată, iar dacă utilizatorul va dori să consulte un profesionist, să participe la un curs, să înceapă un antrenament, etc.

Prin urmare, portalul qood.life va pune la dispoziție lista specialiștilor certificați și toate locurile de interes.
Pe platformă pot fi create și grupuri cu scopul căutării partenerilor pentru diverse activități (de ex. pescari, sau birdwachers, ori persoane care au nevoie de un partener de tennis, squash sau jogging).

qood.life pentru diez-03

Pe portal sunt binevenite atât persoane fizice, cât și organizații de profil.

Platforma va fi disponibilă la adresa: www.qood.life

Preluat de la: diez.md