1486380402620.jpg

Autorul Vitali Cipileaga a lansat la București și Brașov romanul „În umbra pașilor tăi”, apărut la Editura Bestseller. Lansarea de la București, care a avut loc săptămâna trecută la librăria Cărturești Carusel, are o semnificație aparte, deoarece o mare parte din acțiunea romanului se petrece în București.

Alături de autor la eveniment au participat actorii Nicu Țurcanu și Daniela Burlaca care au improvizat un minispectacol pe baza fragmentelor din romanul „În umbra pașilor tăi”.

Participanții la eveniment au interacționat cu autorul, adresându-i întrebări despre roman și despre activitatea sa literară.

„Am emoții de fericire pentru că întotdeauna mi-am dorit să fac o lansare la București și să stau de vorbă cu cititorii de aici. Visul acesta s-a îndeplinit într-o manieră foarte reușită. Pentru mine romanul a însemnat un nou pas, o modalitate prin care am însușit noi instrumente literare”, a spus în cadrul lansării autorul Vitali Cipileaga.

„Cărturești Carusel este o locație magnifică. Am avut ocazia să văd librării din Londra, Tokyo, Moscova, însă o asemenea librărie nu am văzut nicăieri. Este unică în întreaga lume. Avem o plăcere deosebită să lansăm aici romanul „În umbra pașilor tăi”, a spus, în cadrul lansării, Ion Bargan, directorul Editurii Bestseller.

 „Aici este o atmosferă ca acasă, prietenească. Prin această copertă am vrut să redăm trăirile interioare ale personajului principal și fiind atrași de copertă sunt sigură că o să vă placă și conținutul”, a menționat Ina Moroșanu, designerul cărții și copertei.

Lansarea de la Brașov a avut loc la librăria Șt.O.Iosif cu participarea a peste 70 de persoane.

Romanul „În umbra pașilor tăi” de Vitali Cipileaga poate fi găsit în librăriile din Republica Moldova și România. Cartea este disponibilă și în format eBook și Audiobook în lectura actorilor Nicu Țurcanu și Daniela Burlaca.

Vitali Cipileaga este fondatorul „De vorbă cu Tine”, o pagină web despre oameni, motivație și relații. A debutat cu „De vorbă cu Emma”, o carte de reflecții despre dragoste și viață, ce a cucerit inimile a zeci de mii de cititori. Este căsătorit și are un copil. „În umbra pașilor tăi” este primul său roman.

Sursa foto: Ciprian Vlăduț

Preluat de la: Zugo.md