My-Post-3-7.jpg
De Halloween, mai multe localuri din Chișinău și-au schimbat look-ul interior și exterior, astfel încât să corespundă atmosferei de sărbătoare a învierii morților. Mai jos v-am pregătit o listă cu câteva localuri din Capitală care îți redau atmosfera celei mai înfricoșătoare sărbători a anului. 


Crème de la Crème

Locație: Alexandru cel Bun, 98A.

Scuarul teatrului Cehov

Locație: strada Mitropolit Varlaam, 63.

<!–

–> <!–

–>

Barduck

Locație: strada Grenoble, 120/9.

Katana Sushi

Foto credit: Violina Şumscaia

Locație: strada Alexandru cel Bun, 55.

Bear Republic

Locație: strada Melestiu, 26/10.

Halloween-ul este o sărbătoare de origine celtică prin care se marca sfârșitul procesului de recoltare sau ziua în care toamna se încheia și iarna începea. Numele său provine din limba engleză de la expresia All Hallows Even, expresie folosită pentru Sărbătoarea Tuturor Sfinților, o comemorare specifică creștinilor prin care erau omagiați toți sfinții, numită și Luminație. Totodată, sărbătoarea de Halloween are conotații mistice, fiind considerată un fel de punte între cele două lumi, lumea viilor și a morților. În noaptea de Halloween se crede că sufletele celor morți se reîntorc pe Pământ.

Halloween-ul se sărbătorește, în fiecare an, pe data de 31 octombrie.

Vezi și: (foto) Ai pană de idei referitoare la ce costum să îmbraci de Halloween? Top 10 deghizări care te vor scoate în evidență.

Preluat de la: diez.md