1484942985184.jpg

Deși, cu luni înainte, mai mulți designeri renumiți spuneau că nu o vor îmbrăca pe noua Primă Doamnă a Americii la evenimentul de investire în funcție a soțului ei, dar și la petrecerile date cu această ocazie, Melania Trump a arătat impecabil.

Joi, atunci când a sosit în Washington D.C., Melania Trump a purtat o rochie neagră sobră a creatoarei americane de origine hispanică Norisol Ferrari.

La cina de pre-inaugurare, Melania Trump a purtat o rochie aurie creată de Reem Acra, care i-a pus perfect în valoare silueta.

În timpul ceremoniei organizate la biserica episcopală Saint-John din Washington, apoi la ultima întâlnire cu Barack și Michelle Obama de la Casa Albă și cu prilejul prestării jurământului la Capitoliu, fosta top-model slovenă a purtat o rochie bleu ciel, creație a designerului american, a confirmat casa de modă Ralph Lauren. 

Culoare rochiei – bleu ciel – i-a făcut pe mai mulți internauți să o asemenea cu ținuta purtată cu aceeași ocazie de către Jackie Kennedy.

Karl Lagerfeld, directorul de creație al casei Chanel, s-a ocupat de rochia de seară pentru balul organizat cu prilejul investiturii. Aceasta este, de fapt o salopetă, cu volan pe un umăr.

CITEȘTE ȘI: foto | Cine este Melania Trump, bomba sexy care a devenit prima doamnă a SUA?

Preluat de la: Zugo.md