1533394654841.jpg

Crezi că a venit timpul pentru schimbări, dar eviți să mergi la salon de frică să nu rămâi dezamăgită? Specialiștii spun că ar fi cazul să experimentezi, dar nu într-atât de mult încât să-ți pară rău, de aceea bretonul este cea mai bună alegere când vine vorba de un nou look.

Bretonul revine în tendințe cu regularitate, fiind una dintre cele mai versatile tunsori. Deși nu este ușor de întreținut, o tunsoare cu breton îți oferă o mulțime de avantaje. În primul rând, bretonul este o variantă excelentă de a echilibra trăsăturile feței. Te ajută să creezi efectul unui chip tânăr și să atragi atenția asupra ochilor. 

Există diferite tipuri de breton și în mod sigur vei găsi stilul care ți se potrivește cel mai bine, dacă ceri sfatul unui specialist. Bretonul drept, gros, te va ajuta să obții iluzia unui păr mai des, în cazul în care te confrunți cu un păr fin și lipsit de volum. Bretonul pe o parte este ideal dacă ai fața rotundă și vrei ca figura ta să pară mai subțire și mai alungită, scrie eva.ro.

În 2018 se poartă bretonul „cortină”, un tip de breton ceva mai lung, despărțit în partea din mijloc. De asemenea, bretonul realizat pe părul creț îți oferă un look rebel și relaxat, care creează un aspect sexy și modern. 

Inspiră-te din cele câteva tunsori cu breton care ar putea să-ți schimbe total look-ul.

Foto: eva.ro

Preluat de la: zugo.md