Un zbor pe ruta Dublin – Zadar,Croația cu 189 de pasageri la bord, a aterizat de urgență pe aeroportul Frankfurt, în noaptea de vineri spre sâmbătă din cauza depresurizării cabinei. Peste 30 de pasageri au fost internați la spital,  iar ceilalţi şi-au petrecut noaptea în aeroport.

A picture from one of the passengers of the flight FR7312, from Dublin to Zadar. She cannot fly due her injuries. We are still in the Frankfurt-Hahn. No information, no alternatives, no place to rest.#Ryanair#nightmare@Ryanair pic.twitter.com/zcdNGHS1VF

Cauza se pare că a fost a fost scăderea presiunii în cabină. „Pasagerii s-au plâns că aveau dureri de cap şi de urechi şi că le era greaţă”, a spus purtătorul de cuvânt al poliţiei.

Cabina aeronavei s-a depresurizat brusc, iar piloţii au decis aterizarea de urgenţă pe Aeroportul Hahn din Frankfurt, a comunicat sâmbătă compania Ryanair.

În conformitate cu procedura standard, echipajul a activat măştile de oxigen şi a iniţiat reducerea treptată a altitudinii. Avionul a aterizat normal, iar pasagerii au fost debarcaţi, un număr mic având nevoie de îngrijiri medicale ca măsură de precauţie”, precizează Ryanair.

Miomir Todorovic

Poliţia germană a comunicat că 33 dintre cei 189 de pasageri aflaţi la bord au fost spitalizaţi.

Preluat de la: diez.md