IMG_9810-1-920x670-1.jpg
Nu trăim în Uniunea Sovietică unde „sexul nu exista”. Trăim în secolul al XXI-lea, începutul deceniului al doilea, timp în care oamenii vorbesc tot mai deschis despre sex și nu se jenează de asta. Voi știți că echipa #diez întotdeauna merge în pas cu lumea și cu tendințele globale/naționale, de aceea a mers la un sex-shop popular din Chișinău unde a aflat de la consultante despre jucării pentru adulți care vor fi trendy în anul 2020 în Moldova.

Noi nu fugim de termeni „incomozi” și îi numim așa cum scrie în carte (penis, sex, vagin, clitoris, orgasm și multe altele). Acești termeni inofensivi îi veți întâlni în articolul de mai jos.

Celor care vor „rezista” până la urmă, vă spunem că în subsolul textului vă așteaptă o surpriză de care puteți cu ușurință să beneficiați la maximum.

#1. Bărbați

Flip Zero (Tenga)

Produsul este specializat în divertismentul sexual, fiind produs de firma Tenga (Japonia). Este cunoscut pentru calitatea înaltă și este lider pe piața internațională.

Este un instrument/o jucărie pentru masturbare destinată bărbaților, cu un design futurist și cu o carcasă ergonomică ce nu arată adevărata menire a obiectului.

Utilizare: Bărbatul introduce penisul în acest dispozitiv și întâlnește o textură moale și plăcută care foarte repede preia temperatura corpului. Interiorul dispozitivului este confecționat din mai multe zone de striații (material care seamănă cu fibrele musculare umane). La intrare oferă o anumită senzație, la mijloc sunt biluțe stimulatoare care oferă alte senzații organului masculin și la sfârșit este o altă zonă de striații. De asemenea, oferă senzații de sucție (de strângere). Are șapte regimuri de vibrație.

După utilizare, carcasa se spală cu apă caldă și cu săpun lichid.

Se încarcă cu ajutorul unui cablu USB.

Acest masturbator poate fi folosit și în cuplu, atunci când partenerii intenționează să încerce noi experiențe.

Preț: 5 800 de lei.

Control (by Sir Richard’s)

Este un masturbator pentru bărbați, de tip deschis.

Utilizare: Bărbatul nu introduce penisul înăuntru, dar îl poziționează între două aripioare flexibile. Utilizatorul îl ține în mână și poate să-l strângă cât de tare dorește.

Interiorul dispozitivului are, la fel, un înveliș striat pentru a amplifica plăcerea. Acest instrument are funcția de vibrator și se încarcă prin USB. Materialul este fabricat din silicon medicinal hipoalergenic destinat pentru piele sensibilă. Poate fi folosit, de asemenea, în cuplu pentru actul de preludiu.

Preț: 1 600 de lei.

Egg (Tenga)

Este un dispozitiv inovațional în stil futurist și reprezintă un hit pe piața jucăriilor pentru adulți.

Utilizare: Oul se deschide și în interior se află încă un ou gelatinos foarte moale cu striații pe interior. Forma striațiilor este similară cu desenul de pe ambalaj. Sunt mai multe tipuri de ouă pe care le puteți cumpăra. Prin urmare, oul din interior se întinde pe toată dimensiunea penisului și, în funcție de tipul de rotații efectuate cu mâna, striațiile vor oferi senzații diferite, îndeosebi pentru capul penisului.

Acest dispozitiv poate fi cumpărat împreună cu un lubrifiant comestibil.

Preț: 250 de lei.

Tor 2 (Lelo)

Lelo (Suedia) este un brand de lux care a lansat pe piață acest inel flexibil cu un design ergonomic.

Utilizare: Inelul se îmbracă pe penisul bărbatului pentru a-i oferi o erecție mai îndelungată. Inelul dispune și de un vibrator care, în timpul penetrării, atinge clitorisul femeii, ceea ce reprezintă plăcere pentru ambii. Acest dispozitiv contribuie la prelungirea actului sexual.

Preț: 2 500 de lei.

# Stimulator pentru prostată (Pretty love)

Acest dispozitiv îndeplinește două funții-cheie:

# funcția medicală – contribuie la eliminarea lichidului din prostată pentru a avea o viață mai bună și sănătoasă și contribuie la ameliorarea/tratarea bolilor care țin de prostată (poate fi prescris de medic);

# funcția sexuală – prostata reprezintă o zonă erogenă prin care bărbatul se excită și primește plăcere.

Utilizare: Dispozitivul se introduce pe cale anală. Pe vârful stimulatorului sunt amplasate trei biluțe, iar când acestea se mișcă exercită presiune asupra prostatei pentru activizarea plăcerii.

Preț: 1 350 de lei.

#2. Femei

Romance pecker (Pretty love)

Acest dispozitiv imită sexul oral pentru femei (cunilingus). Are un corp ergonomic și se ține comod în mâini. Dispune de o duză de silicon de tip deschis amplasată la capătul jucăriei.

Utilizare: Dispozitivul se amplasează deasupra clitorisului și are 12 regimuri de sucție și de vibrație. Cu undele de aer stimulează clitorisul în așa fel încât femeia să ajungă la orgasm fără să se atingă de zona intimă.

Preț: 1 900 de lei.

Traveler (Satisfyer)

Este un dispozitiv compact destinat femeilor și poate fi luat în călătorii. Este silențios, de aceea oamenii din jur nu vor auzi vreun sunet ieșit din comun.

Utilizare: În dispozitiv este inclusă o duză din silicon hipoalergenic care se aplică pe clitoris pentru a imita sexul oral. El poate să îndeplinească 11 comenzi pentru a crea o experiență de neuitat.

Preț: 1 300 de lei.

Willie (Pretty Love)

Dispozitivul este format dintr-un dildo micuț care se introduce în interiorul vaginului și o parte care se află în exterior. Dildo-ul este puțin curbat la vârf pentru a stimula punctul G și pereții vaginali. Dispozitivul are la pachet și o telecomandă fără fir cu 12 funcții de vibrație.

Utilizare: Femeia îl poate folosi singură și/sau în cuplu. Bărbatul, în timpul jocurilor sexuale, ia telecomanda și de la distanță controlează plăcerea partenerei. De asemenea, poate fi folosit în timpul actului sexual anal, atunci când dispozitivul este fixat în vagin.

Preț: 2 250 de lei.

Abner (Pretty Love)

Abner reprezintă un oușor vibrator.

Utilizare: Este folosit extern pentru stimularea zonelor erogene – sfârcuri și clitoris – sau intern, în vagin. Acest model se conectează la telefon prin Bluetooth. Aplicația funcționează pe Android sau iOS și de la ecranul telefonului puteți schimba dinamica vibrațiilor. Mai mult, aplicația vă permite să setați tipurile de vibrații ale dispozitivul.

Preț: 1 100 de lei.

Geisha balls 2 (G-Vibe)

Geisha balls reprezintă un dispozitiv care include patru biluțe cu greutate diferită care pot fi schimbate cu locul.

Utilizare: Două biluțe se unesc printr-o coardă de silicon, iar în interiorul biluțelor se află altele mai mici care produc mișcări de vibrație. În timp ce femeia face gimnastică, practică sportul sau pur și simplu se plimbă, ea neapărat trebuie să introducă aceste bile în vagin. Odată ce corpul se mișcă, biluțele încep a vibra, astfel stimulând mușchii vaginali. După o lună de acest gen de antrenament, mușchii vaginului devin mult mai tonifiați, femeia se excită mai repede și ajunge mult mai curând la orgasm. În același timp, ea își contractă mușchii în timpul actului sexual, astfel oferindu-i și partenerului un orgasm spectaculos. Iar acele femei care nu au avut vreodată orgasm, după cel puțin două-trei săptămâni de stimulare cu aceste bile se vor putea bucura de această senzație.

De asemena, bilele se folosesc și pentru pregătirea de naștere sau restabilirea mușchilor vaginali după naștere. Acest dispozitiv se recomandă și femeilor cu vârsta înaintată pentru ameliorarea diferitelor stări de sănătate cum ar fi incontinența urinară și altele.

Preț: 900 de lei.

#3. Cuplu

Partner (Satisfyer)

Este un vibrator destinat cuplurilor și reprezintă un dispozitiv cu două laturi curbate.

Utilizare: O latură se introduce în interiorul vaginului, cealaltă parte rămâne afară pentru a atinge clitorisul. Vibratorul are 10 funcții de vibrație și stimulează concomitent pereții vaginali, punctul G și clitorisul. În timpul actului sexual, dispozitivul rămâne în interiorul vaginului, iar bărbatul poate introduce penisul în vagin și astfel ambii parteneri beneficiază de senzații extraordinare de la vibrația acestui dispozitiv.

O altă destinație a acestei jucării este stimularea organelor genitale la bărbat. În plus, dispune și de o comandă la distanță, iar unul dintre parteneri poate regula dinamica plăcerii celuilalt.

Preț: 1 800 de lei.

Sleek Satisfaction Mimosa (Rocks-Off)

Este destinat stimulării zonelor erogene externe (clitoris, penis). Dispozitivul este dotat și cu o telecomandă. El este format din două antene care se mișcă și vibrează în timpul stimulării. Aparatul poate fi folosit în baie, întrucât este rezistent la apă.

Preț: 1 500 de lei.

Michael (Pretty Love)

Inițial, în anii ’60, acest dispozitiv era utilizat pe post de aparat de masaj, însă femeile au găsit o altă modalitate de a-l folosi. În prezent, el  se utilizează pentru stimularea zonelor intime externe (sfârcuri, clitoris, penis, testicule).

Utilizare: Se folosește în timpul jocurilor sexuale la etapa de preludiu. El vibrează foarte puternic, are șapte programe speciale, capul este flexibil. Mai mult decât atât, are efectul de încălzire și ajunge până la temperatura de 48 de grade Celsius. Acest lucru creează senzații fierbinți și provoacă excitarea și, prin urmare, orgasmul.

Preț: 1 400 de lei.

G-vibe 2

Este un vibrator cu un design elegant. El este compus din două părți elastice și ajută la stimularea zonelor erogene atât interne, cât și externe.

Utilizare: Stimularea la bărbat se face în regiunea penisului, a testiculelor și în zona anală. La femei se stimulează sfârcurile, clitorisul sau punctul G.

Preț: 3 000 de lei.

Fetish Fantasy Series (Pipedream)

În prezent, există trendul adăugării accesoriilor în timpul actului sexual. Ele contribuie la diversificarea și experimentarea pozelor, dar și la colorarea vieții sexuale a iubiților.

Primul set (dreapta) cuprinde patru cătușe din țesătură de satin, moi și plăcute la atingere, un mini vibrator, o lumânare specială care nu lasă urme de arsuri pe piele și o mască pentru ochi.

Preț: 950 de lei.

Celelalte două seturi oferă următoarele accesorii: cătușe pentru mâini și picioare și patru benzi care ajută aceste cătușe să fie fixate de pat și să urmeze mișcările femeii și o mască pentru față.

Preț: 1 200 și 2 300 de lei.

Și acum iată surpriza despre care v-am povestit mai sus. Prietenii noștri de la X Shop (Centrul comercial Atrium, etajul 1)  vă oferă o reducere de 14 % pentru orice produs pe care îl veți cumpăra de Dragobete, pe 24 februarie. Cuvântul-cheie este „diez”.

* Toate produsele enunțate mai sus sunt noi pe piață și sunt confecționate din silicon medicinal hipoalergenic pentru corp și piele sensibilă. De asemenea, beneficiați și de o garanție timp de un an.

Citește și:

(foto 18+) Istorii urbane de la un sex-shop din Chișinău. Ce jucării cumpără cel mai mult tinerii din capitală.

Preluat de la: diez.md