4-23.jpg
Au luat drapelul Republicii Moldova și au făcut sute sau mii de kilometri pentru a-și exprima dreptul la vot. Moldovenii conștiincioși din diasporă votează astăzi pentru alegerile parlamentare. Toți își exprimă dorința de a avea un viitor mai bun acasă. Unii moldoveni au ales să se alăture campaniei #VotezAcasă, și, împreună cu familia, prietenii, rudele, au venit acasă. 

1

Echipa Biroului Electoral al Secției de Votare din Republica Letonia, Riga, vă așteaptă astăzi, 24 februarie la vot până la ora 21:00 la sediul Ambasadei: Zigfrīda Annas Meierovica bulvāris 14, LV-1050, Riga.

2

Photo Credit: Constantin Vlas

„Noi am început să mergem la vot de mici copii, ne luau părinții. Din moment ce am făcut 18 ani, nu am ratat niciun scrutin electoral, fie ele alegeri locale, parlamentare, prezidențiale sau europarlamentare. Am mers la vot și fiind la 2 pași de secția de vot, și la sute de kilometri. Tura aceasta votăm cam departe și trebuie să recunosc că nu este ușor, dar o facem pentru că lipsa de la urna de vot te poate costa mult mai mult decât prezența”.

3

Photo Credit: Mariana Baltaga

„Noi am votat ,ACUM ‘ Cu doamne ajuta!” 

4

Photo Credit: Alina Gîrneț

5

Photo Credit: Ion Seremet

„Am votat pentru un viitor mai bun ACASĂ!!”

6

Photo Credit: Aurica Oborocean

„Schimbările spre bine încep de la noi, așa ca haideți sa demonstram cit de uniți putem fi, pentru un viitor mai bun ❤️💛💙VOTAT!!!”

7

Photo Credit: Veronica Macari-Maxim

„Mergem ACUM la vot!!!”

8

Photo Credit: Aurica Bogulean-Bodasco

„Diaspora din Finlanda merge la vot!”

9

Photo Credit: Cristina Cristina

„Dacă nu ACUM, pai atunci nimic. Belgia votează.”

10

Photo Credit: Iulik Tibuleac

„Spre secția de votare :-> 200 km . Votăm ACUM”

11

Photo Credit: Veronica Cojocari

„În drum spre un viitor mai bun,mergem la vot cu toții”.

12

Photo Credit: Olga Anisimov

„Noi am fost primii în oraşul Marseille 🇲🇩”

13

Photo Credit: Ana-Maria Stratan

„Mi-am exercitat dreptul la vot pentru că îmi pasă , pentru că-mi iubesc țărișoara și vreau să fac o schimbare 
Am votat la prima oră pentru a permite și altor cetățeni să voteze.”

14

Photo Credit: Vitalie Andronovici

„Pentru??? Fiindcă îmi pasă!!!”

15

Photo Credit: Ana Grinciuc

„Sperăm să schimbăm ceva! Din Germania, Zweibrucken susținem Moldova noastră. Călătorim în Strasbourg să dăm votul nostru ACUM! Hai Moldova sa ne mobilizam sa ne întoarcem cu toții acasă pentru o viața mai buna! 🙏🇲🇩”

diaspora-2

Photo Credit: Cristian Zara

16

Photo Credit: Irina Musteata

„Astăzi,24 Februarie zi importantă pentru fiecare cetățean al Republicii Moldova…!! La prima ora a dimineții eram deja pregătită pentru a merge la vot,deși departe de casa nu pot sa plec capul la tot ce se întâmplă în țara noastră. Ne-am tot alinat durerea cu vorbe,am avut încredere în ziua de mâine ca poate fi mai bună decât cea de astăzi. Dar,sleiți de puteri și cu inima zdrobită,nu ne lăsăm învinși…mergem împreuna la vot. Nu va lăsați pradă tentațiilor,nu vă lăsați cumpărați și astfel trăiți doar cu gândul la ziua de astăzi.  Să demonstrăm că încă nu este totul pierdut,să oferim șansa viitoarelor generații de a avea un viitor prosper la noi acasă. Ce oameni valoroși a pierdut țara noastră,oameni cu o cumsecădenie rară… medici,ingineri, constructori, dascăli etc. și-au luat lumea în cap și au plecat. Cine am fost și suntem??? E timpul pentru o schimbare nu????”

17

Photo Credit: Patrizia Barcari

18

Photo Credit: KR Cristina

„Acum ne pasă”

19

Photo Credit: Vladimir Bogus

20

Photo Credit: Alexandru Nartea

„Noi ne-am pornit la vot. Peste 6 ore vom fi în Canada! În ciuda tuturor impedimentelor! Pentru o Moldova ELIBERATĂ”.

Preluat de la: diez.md